Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.11.2017, 22:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2079)

Pasak specialistų, tokia nuomonė nėra teisinga, ypač kai kalbama apie moteris. JAV fiziologai kuri laiką stebėjo moteris nuo 18 iki 45 metų amžiaus. Moteris sverdavo, matuodavo liemens ir klubų apimtį, vėliau tirdavo jų kraują ir šlapimą. Paradoksalu, tačiau sveikiausios pasirodė apkūnių kūno formų moterys. Beje, kuo didesnis buvo skirtumas tarp liemens ir klubų, tuo geresni buvo analizių rezultatai. Pasak mokslininkų, taip tikriausiai yra todėl, kad poodiniuose klubų riebaluose gausu naudingųjų organinių rūgščių, taip pat ir Omega-3. Ant liemens susikaupusiuose riebaluose tokių naudingųjų rūgščių nėra. Liemens srityje besikaupiantys riebalai padidina pavojų susirgti širdies ir kraujotakos sistemos ligomis.

Sužinok daugiau ...
09.11.2017, 21:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3127)
Skrandžio ir žarnyno veiklos sutrikimas - gana dažnas reiškinys. Dažnam skrandžio ir žarnyno veiklos sutrikimui turi įtakos paveldimumas, netinkama mityba, persirgtų ligų komplikacijos ir kt. Tiesa, kai kurie maisto produktai apsaugo nuo skrandžio ir žarnyno sutrikimų. Šie produktai ypač naudingi virškinamajam traktui. Jei reguliariai vartosite šių produktų, Jūsų nekamuos nei dažnas vidurių užkietėjimas, nei gastritas, nei skrandžio ar dvylikapirštės žarnos opaligė.
Sužinok daugiau ...
09.11.2017, 21:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2938)

Perdžiūvusi oda perspėja, jog organizme trūksta vitamino E, kurio yra riešutuose, riebioje žuvyje ir aliejuje. Jei lūžinėja plaukai ir nagai. Tai perspėjimas apie kalcio ir B grupės vitaminų trūkumą organizme. Kalcio ir B grupės vitaminų gausu daigintuose grūduose, košėse ir rupaus malimo grūdų duonoje.

Sužinok daugiau ...
09.11.2017, 19:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8032)

Ąžuolo gilių nuoviras. Ąžuolo gilių nuoviro patariama vartoti sutrikus žarnyno ir šlapimo pūslės darbui, apsinuodijus maistu, sergantiems plaučių, dantenų ir centrinės nervų sistemos ligomis bei cukriniu diabetu. Nenuluptas ąžuolų giles sumalkite kavamale. Pusę arbatinio šaukštelio ąžuolo gilių miltų užpilkite 1 stikline vandens, užvirkite ant silpnos ugnies, virinkite kelias minutes, leiskite nusistovėti 15 minučių, nukoškite, padalinkite į 3 lygias dalis, išgerkite per dieną, šio nuoviro gerdami prieš valgį.

Sužinok daugiau ...
09.11.2017, 18:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4922)

nt marlės suberkite perplautas, apdžiovintas ir susmulkintas didžiąsias ugniažoles. Marlę suriškite, apačioje prikabinkite svorį. Maišelį su didžiosiomis ugniažolėmis įleiskite į didelį (pavyzdžiui, 5 litrų talpos) stiklainį, užpilkite su cukrumi sumaišytomis pieno išrūgomis. Stiklainį uždenkite marle ar linine servetėle, laikykite tamsioje, bet ne vėsioje patalpoje apie 3 savaites. Taip galima paruošti veiksmingomis gydomosiomis, jauninančiomis ir valančiomis savybėmis pasižyminčią girą. Didžiosios ugniažolės ir pieno išrūgų gira veiksmingai valo plaučius, iš organizmo - toksines medžiagas. Paruoštą girą laikykite šaldytuve.

Sužinok daugiau ...
09.11.2017, 17:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11913)

Pieno išrūgos neturi šalutinio žalingojo poveikio. Tiesa, kai kurie žmonės šio produkto gali individualiai nepakęsti. Daugelį metų šis maistingas produktas buvo ignoruojamas. Šiuo metu, kai jau išnagrinėta pieno išrūgų sudėtis, šis gėrimas tampa vis populiaresnis.

Sužinok daugiau ...