Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.11.2017, 22:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2779)

Tai labai paprastas receptas, o jo efektyvumas jus nustebins! Daugelis žmonių nemėgsta stipraus česnako skonio. Tačiau taip paruoštas česnakas neturi šios problemos. Dėl fermentacijos proceso jis turi labai švelnų aromatą. Taigi, ši priemonė yra viena iš geriausių būdų tiems, kurie nori pasinaudoti česnako gydomosiomis savybėmis, be jokio blogo skonio burnoje.

Sužinok daugiau ...
05.11.2017, 19:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3497)

Nuostabios galimybės! Šarminis vanduo turi daug naudos sveikatai. Jei reguliariai geriate, pas jus didesnis pH, galite pagerinti savo sveikatos būklę. Šarminis vanduo padės jums turint šias problemas.

Sužinok daugiau ...
05.11.2017, 18:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4676)
Pagrindinis gėrimo ingredientas yra ciberžolė. Šis receptas gali sumažinti sąnarių skausmą ir uždegimą, gydo kepenų ligas, odos ligas, virškinimo sutrikimus ir uždegimines ligas, tokias, kaip artritas. Kai kurie tyrimai parodė, kad ciberžolė gali gydyti Alzhaimerio ir kitas neurologines ligas, taip pat depresiją ir net vėžį.
Sužinok daugiau ...
05.11.2017, 16:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3229)
Bulvės, ypač šviežios, ne tik aprūpina organizmą naudingomis medžiagomis, bet ir gydo. Jose yra labai daug vitaminų ir mineralų. Tik reikia žinoti, kaip paruošti šias daržoves, kad naudingų medžiagų išliktų kuo daugiau.
Sužinok daugiau ...
05.11.2017, 14:13
Katastrofos Peržiūrų (2740)

Jau daugelį dešimtmečių žmonėms neduoda ramybės legendinių jūrų katastrofų istorijos. Tarp šių istorijų ypatingą vietą užima keleivinio lainerio “Airijos imperatorienė” (“RMS Empress of Ireland”) žūtis. Šis įvykis šokiravo visą pasaulį, apie jį spausdino praktiškai visi laikraščiai.

Sužinok daugiau ...
05.11.2017, 12:04
Hipotezės Peržiūrų (2399)
Iš mokyklinio matematikos kurso visi žinome, kad lygiagrečios tiesės niekada nesusikerta. Taip teigiama Euklido geometrijoje. Tačiau, ko gero, bet kuris žmogus, žvelgdamas į tolį nueinančius bėgius, sielos gilumoje gali suabejoti šiuo teiginiu. Ir iš tiesų, Lobačevskio geometrijoje teigiama, kad lygiagrečios tiesės gali susikirsti - kažkur begalybėje. tokiu atveju visiškai logiška manyti, kad lygiagrečios plokštumos taip pat gali turėti sąlyčio taškus.
Sužinok daugiau ...