Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.11.2017, 21:48
NSO, Ateiviai Peržiūrų (2719)
1952-ųjų metų vasarą po Europą pasklido gandai apie tai, kad norvegai Špicbergeno saloje aptiko kažkokį keistą disko formos objektą. Pirmiausia žinutę apie keistąjį įvykį išspausdino laikraštis "Saarbrucker Zeitung" 1952 m. birželio 28 d. numeryje. joje buvo pranešama, kad Norvegijos KOP oro patrulis susidomėjo keistų radijo trukdžių šaltiniu. Lakūnai nustatė pelengą ir pranešė savo vadovybei.
Sužinok daugiau ...
23.11.2017, 21:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3555)
Natūralus liaudies vaistas nuo gerklės skausmo... Tai paimtas iš praktinės asmeninės patirties, paprastas ir efektyvus...
Sužinok daugiau ...
23.11.2017, 21:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3476)
Skausmas sąnariuose ir keliuose dažniausiai būna tarp vyresnių nei 50 metų žmonių. Nors tai, atrodo maža problema, tačiau tai gali rimtai paveikti žmogų laisvai judėti. Šiame mišinyje gausu priešuždegiminių produktų, tokių, kaip apelsinų sultys, ananasai ir cinamonas. Mišinyje taip pat gausu bromelaino, vitamino C, magnio ir silicio, kurie labai sustiprina jungiamąjį audinį.
Sužinok daugiau ...
23.11.2017, 19:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3034)
Skausmas sąnariuose ir keliuose yra daugumos vyresnio amžiaus žmonių rezultatas. Nepaisant to, paaugliai šiomis dienomis taip pat linkę patirti tą patį skausmą, dėl savo veiklos stokos. Pristatomas jums kokteilis receptas, kuris padės pašalinti sąnarių skausmą labai greitai. Štai šis nuostabus kokteilis receptas, kurį vartojant padės atstatyti kelio raiščius ir net atsikratyti artrito simptomų:
Sužinok daugiau ...
23.11.2017, 12:22
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (2042)

Kad ir kiek šiuolaikiniai mokslininkai laužytų galvas, bandydami įminti piramidžių statybos mįslę, įtikinamų versijų iki šiol nėra. Vieni specialistai mano, kad piramidės buvo statomos iš gatavų luitų, iškaltų iš akmens, kiti teigia, kad blokai buvo gaminami statybos vietoje iš akmens skaldos ir „geopolimerinio betono“ mišinio. Kadangi tokie procesai reikalauja nepaprastai daug darbo, visos šios hipotezės kelia abejonių. Neaišku ir kas piramides statė, vergai ar laisvai samdomi darbininkai, ir kiek jų buvo.

Sužinok daugiau ...
23.11.2017, 12:01
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3511)

Žinia, žmogaus energinis kodas priklauso nuo jo gimimo datos skaičių. Taip pat žmogaus energinis kodas gali būti stipresnis ar silpnesnis priklausomai nuo jo vardo. Taigi, belieka sudėti žmogaus gimimo datos skaičius arba jo vardą paversti atitinkamais skaičiais pagal lietuvių kalbos abėcėlę. Tokiu būdu galima išsiaiškinti ar jam tinka kuris nors konkretus partneris, ar tai jo antroji pusė. Taip pat suprasti į kurią sferą reikia labiau nukreipti savo energiją arba kaip išspręsti netikėtai iškilusią problemą ar užduotį.

Sužinok daugiau ...