Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.02.2018, 22:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4809)
Labai rekomenduojama žmonėms, turintiems kaulų ir osteoporozės problemų, taip pat šių ligų profilaktikai. Tai padeda organizmui intensyviai šalinti šlapimo rūgštį iš organizmo, pašalina uždegimą sąnariuose, ypač podagros prevencijai ir gydymui paranormal.lt. (vitaminai, plaukai, dantys, kakava, oda, kaulai, salierai, sąnariai, datulės, mėlynės, liaudies receptas)
Sužinok daugiau ...
21.02.2018, 21:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3029)
Ši priemonė sušvelnins skausmą ir padės atsikratyti infekcijos, dėl jame esančių antiseptinių ir anti-bakterinių savybių. Norėdami greičiau atsikratyti šios problemos, galite pasinaudoti šiuo paprastu receptu paranormal.lt! (gerklės skausmas, gerklė, sveikata, imunitetas, infekcija, peršalimas, liaudies receptas)
Sužinok daugiau ...
21.02.2018, 20:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5726)
Daugelis žmonių kenčia nuo regėjimo problemų. Tačiau, jei jūs turėjote gerą regėjimą ir jis pablogėjo dėl tam tikrų priežasčių, galite sustabdyti šį procesą ir atstatyti regėjimą į normalų. Rekomenduojame išbandyti šį stiprų, natūralių priemonių receptą ir naudoti jį gydomais tikslais paranormal.lt. (vitaminai, akys, gerėjimas, citrina, sėmenų aliejus, medus, liaudies receptas, sveikatos patarimai)
Sužinok daugiau ...
21.02.2018, 08:41
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1904)

Naujas tyrimas, vykdytas Didžiojoje Britanijoje bei Australijoje ir publikuotas „Chemistry: A European Journal“, parodė, kad jei chemoterapiniai preparatai, skirti vėžiui gydyti, būtų aktyvuojami šviesa, jie paveiktų tik pakitusias ląsteles ir turėtų mažiau šalutinių reiškinių. (vėžys, vaistai, šviesa, platina, gydymas, onkologija, chemoterapija, medicinos tyrimai)

Sužinok daugiau ...
21.02.2018, 08:21
Archeologija Peržiūrų (2302)
Nuo to laiko, kai prieš daugiau nei šimtmetį Egipto Deir El Bahari laidojimo šventyklose iškasti neįprastai atrodantys palaikai, archeologų neapleidžia spėlionės dėl tikrosios tapatybės žmogaus, kurio veidas amžiams liko paženklintas agonijos. Mokslininkai įminė „šaukiančios“ mumijos paslaptį: paaiškėjo kieno tai mumija ir šiurpios istorijos detalės. (šaukianti mumija, istorija, archeologija, mumijos, mumija, egiptas, ramzis)
Sužinok daugiau ...