Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.02.2018, 18:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7940)

Tai padės greitai ir be pašalinių efektų pašalinti bronchitą. Ši liga paprastai atsiranda dėl virusų ar bakterijų, kurios užkrečia kvėpavimo takus ir pradeda atakuoti bronchus. (bronchitas, astma, bananas, kosulys, plaučių infekcija, skreplių pašalinimas, liaudies medicina, sveikatos patarimai)

Sužinok daugiau ...
16.02.2018, 16:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2988)

Avinžirnis turi malonų riešuto skonį. Virtas, smulkintas avinžirnis, pagamintas iki tyrės konsistencijos yra maistingas užkandis - avinžirnių tyrė (hummus'as). Tai pasta, pagaminta iš avinžirnių. (imunitetas, avinžirnis, hummusas, kaulų stiprinimas, sveika mityba)

Sužinok daugiau ...
16.02.2018, 14:32
Medicinos Naujienos Peržiūrų (5306)

Navikas vystosi pamažu, daug metų, o toji smegenų pusė, prie kurios laikomas mobilusis telefonas, gauna didžiausią radiacijos dozę, todėl yra pažeidžiamesnė. Tokiu atveju, jei mobiliojo telefono naudojimas tikrai sukelia smegenų navikus, kaip tik vaikams kyla didžiausias pavojus. Per tyrimą apie jonizuojančią spinduliuotę padaryta išvada: juo mažesnis vaikas, kuris naudojasi telefonu, tuo didesnė rizika. (vėžys, navikas, mobilusis ryšys, technologijos, onkologija, smegenų navikas, mobilusis telefonas).

Sužinok daugiau ...
16.02.2018, 09:32
Mistika Peržiūrų (1454)

Mes pripratome gyventi racionaliame pasaulyje, kuriame visi įvykiai ir reiškiniai turi mokslinį paaiškinimą. Tačiau kartais aplinkui vyksta tokie keisti įvykiai, kad net nenorėdamas pradedi tikėti stebuklais ir tuo, kad mūsų gyvenimą reguliuoja kažkokie dėsniai, kurių paslaptis dar nėra atskleista. Vienas keisčiausių tokių reiškinių yra sutapimai, kurie kartais glumina netgi pačius didžiausius skeptikus. (nepaprasti sutapimai, keistenybės, atsitiktiniai įvykiai, sutapimai, Liudvikas XVI, rašytojas fantastas Morganas Robertsonas, romanas „Tuštybė“, laineris „Titanikas“, Džakomas Feličė, filmas „Mergina iš Petrovkos“, aktorius Entonis Hopkinsas, knyga „Džekas Frostas ir kitos istorijos“)

Sužinok daugiau ...