Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.02.2018, 22:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3307)

Hemorojaus gydymas. Ir dabar dar prisipažinti, kad sergi hemorojomi lyg ir gėda. Sakydavo, kad tai tokia liga, kad nei kitam parodyti, nei pačiam pažiūrėti... O simptomai tai labai nemalonūs: išangės niežulys, duriantys skausmai tuštinantis bei išsituštinus, dažniausiai būna išmatos su ryškiai raudonu krauju, skauda išangę ir atsisėdant, ir atsistojant.

Sužinok daugiau ...
11.02.2018, 20:15
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (7600)

Naujiena apie tai, kad Billas Gatesas nevakcinuoja savo vaikų, nepaisant to, kad jis yra aktyviausias dalyvis privalomoje skiepijimo kompanijoje, neturi nieko stebinti. Tyrimai rodo, kad elitas nevakcinuoja savo vaikų. Tačiau, tuo pat metu jie reikalauja, kad paprasti žmonės skiepytų savo vaikus. Billas gatesas, vaikai, skiepai, vakcina, poliomielitas, populiacijos mažėjimas, Pasaulinė kontrolinė vakcina, žala sveikatai.

Sužinok daugiau ...
11.02.2018, 17:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2238)

Kanabinoidai dažniausiai naudojami, kaip analgetikas, kurie pasiskirsto skausmo receptorių zonose. Kanapės jau senai yra naudojamos medicinos tikslais. Jų gydomųjų savybių paslaptis slypi kanabinoiduose, junginiuose, kurie turi platų naudojimo ratą. kanapės, ežiuolė, juodieji pipirai, kanabinoidai

Sužinok daugiau ...
11.02.2018, 15:06
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2486)
Per kitą tyrimą mokslininkai padarė išvadą, kad tuomet, jei kasdien valgoma visų grūdo dalių produktų, kolorektalinio vėžio rizika sumažėja, o šoninė ir kiti pramoniniu būdu pagaminti mėsos produktai vėžio riziką didina. Probiotikai, vėžys, onkologija, moksliniai tyrimai, storosios žarnos vėžys.
Sužinok daugiau ...
11.02.2018, 08:06
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2256)

Švirkščiant į veną vitaminas C kaupiasi kamieninėse ląstelėse kaulų čiulpuose ir slopina leukemijos raidą, be to, jis sąveikauja su nesveikomis kamieninėmis ląstelėmis ir blokuoja jų gebėjimą sužadinti ar plėtoti kraujo vėžį. Leukemija, vitaminas C, kraujo vėžys, onkologija, kaulų čiulpai, moksliniai tyrimai.

Sužinok daugiau ...
11.02.2018, 07:35
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2521)

Keli mokslininkai jau išsakė prielaidą, kad cinkas padeda išvengti vėžio ir jo plitimo, tačiau šis buvo pirmas tyrimas, kuriame aprašoma, kodėl ši mineralinė medžiaga atakuoja tik vėžines ląsteles, neliesdama sveikųjų. Ląsteles, cinkas, cinko, cinko koncentraciją, blokuoja, augimą, vėžines ląsteles

Sužinok daugiau ...