Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.02.2018, 22:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3499)

Negalima sakyti, kad pas žmogų organizme yra vieni pagrindiniai organai, o kiti ne. Kiekviena sistema atlieka tam tikrą funkciją ir yra atsakinga už konkretų užduočių bloką. Labiausiai veikia kepenys. Jis filtruoja kraują, tarnauja, kaip kraujodaros organas, yra atsakingas už imunitetą, sintezuoja kai kuriuos vitaminus ir t.t. Todėl žmogus tiesiog turi rūpintis šiuo gyvybiškai svarbiu organu. Naudinga avižomis valyti kepenis. Ši procedūra yra svarbi tiek pačiam organui, tiek visam organizmui.

Sužinok daugiau ...
28.02.2018, 19:07
Burtai, Magija Peržiūrų (2346)

Ar gali gyvenamojo namo skaičius daryti kokią nors įtaką jūsų likimui? Manoma, kad taip, todėl nemažai žmonių visame pasaulyje, renkasi gyvenamąjį būstą, atsižvelgdami į numerologiją. 8 numeriu pažymėti namai yra mėgstami kinų pirkėjų, nes šis skaičius numerologijoje siejamas su klestėjimu. Numerologija tikintys žmonės, ko gero, ilgiau pasvarstys apie pasiūlymą apsigyventi būtent šiuo numeriu pažymėtame name, bute ar aukšte, jeigu jie turi finansinių sunkumų. (numerologija, numeris, skaičius, laimingas numeris)

Sužinok daugiau ...
28.02.2018, 18:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1485)
Praėjusiais, 2017 metais, ketogeninė dieta buvo viena populiariausių, kurios laikėsi net tokios įžymybės kaip Halle Berry ir Kourtney Kardashian. Šios dietos esmė – pakeisti metabolinius procesus, kai energiją organizmas gauna iš riebalų, o ne iš cukraus, angliavandenių. (ketogenine dieta, mityba, sveika mityba)
Sužinok daugiau ...
28.02.2018, 14:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5369)
Vitamino D nepakankamumas – labai klastingas, jo simptomai kartais nepastebimi. Kartais praeina metai ar net dešimtmečiai, kol išryškėja neigiamos vitamino D pasekmės, LRT RADIJUI sako vidaus ligų gydytoja Aušra Gervickaitė. Anot jos, natūraliais būdais gaunamo vitamino D negalima perdozuoti, tai pavojinga tik be saiko vartojant maisto papildus.
Sužinok daugiau ...