Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.02.2018, 22:50
Hipotezės Peržiūrų (3947)
Lietuvos klimatologai pastebi, kad mūsų šalyje jau ir dabar juntami klimato kaitos rezultatai: dažnesnės gamtinės stichijos, iš šiltųjų kraštų atslinko naujos ligos. Prognozuojama, kad ateityje Lietuvą ir visą Europą dėl kilsiančio bado užplūs klimato emigrantai iš Azijos bei Afrikos ir kils socialinė įtampa. klimato kaitos, klimatas, Pasaulio pabaiga, hipotezės
Sužinok daugiau ...
02.02.2018, 18:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1429)
Tai kas pagaliau yra tie probiotikai ir prebiotikai, apie kuriuos pastaruoju metu taip daug kalbama? Ar verta į juos investuoti, ar verta juos vartoti tikintis pagerinti sveikatą? O jei jau vartoti, kaip pasirinkti tinkamus ir kaip naudoti, kad būtų pasiektas norimas rezultatas? Ar vartojant reikia bijoti kokio nors šalutinio poveikio? Šie ir daugybė kitų klausimų kyla kiekvienam, aktyviai besidominčiam savo sveikata ir naujausiais mokslininkų atradimais jai pagerinti. probiotikai, prebiotikai, bifido bakterijos, lakto bakterijos.
Sužinok daugiau ...
02.02.2018, 18:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5357)

Iškilimai, dėmelės, pasikeitusi spalva ir tekstūra bei kiti liežuvio pokyčiai gali rodyti įvairius sveikatos sutrikimus. Žymes ant liežuvio gali palikti persirgtos infekcijos, stresas, vartojami vaistai ar tiesiog natūralus senėjimas. Štai keletas dalykų, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį visiems. Liežuvis, apnašos ant liežuvio, vaistai.

Sužinok daugiau ...