Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.02.2018, 21:45
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (4018)
Neseniai buvo išslaptinti JAV Senato komisijos, tyrusios pusantro tūkstančio "Titaniko" keleivių žūtį, dokumentų archyvai. Kai kurie išslaptinti dokumentai buvo pažymėti žyma "Visiškai slaptai". Vienas toks dokumentas buvo Laivybos ministerijos po komisijos tyrimo patvirtintos "Jūrų laivų saugumo taisyklės". Ką tokio sužinojo tyrėjai banalioje laivo susidūrimo su ledkalniu istorijoje, kad teko įslaptinti tyrimo rezultatus? (titanikas, laiko erdvė, jūrų katastrofos)
Sužinok daugiau ...
17.02.2018, 21:18
Mistika Peržiūrų (2711)
1989-ųjų metų rudenį TSRS Mokslų akademijos Sibiro skyriaus Novosibirsko Akademinio miestelio vieno instituto laboratorijoje įvyko sprogimas, kurio metu žuvo instituto darbuotojas, technikos mokslų kandidatas Sergėjus Romaniukas. (Levitacijos reiškinys, levitacija)
Sužinok daugiau ...
17.02.2018, 20:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5171)
Šis gėrimas tikrai veikia! Sužinok receptą! Taigi receptas, kuris padės atstatyti kepenis, pašalins tulžies akmenis ir užkirs kelią jų formavimuisi. Greipfrutas yra puikus antidepresantas. (vitaminai, tulžies akmenys, imbieras, kepenys, kasa, kraujagyslės, širdis, greipfrutas, liaudies medicinos receptas, sveikatos patarimai). Unikali priemonė, kuri ištirpina tulžies akmenis, valo kepenis, stiprina kraujagysles ir daro jas elastingesnes!
Sužinok daugiau ...
17.02.2018, 20:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12175)

Negaliu pasakyti, kad man nuolat skauda sąnariai. Tačiau, taip ar kitaip, aš pastebėjau, kad negaliu ramiai sulenkti ir pasukinėti kelius, atsiranda skausmas. Kartais skausmas atsiranda iš niekur, esant ramioje būklėje. Ir aš išmokau kovoti šiu šia bėda. Pasigaminau nuo skausmo priemonę, namų sąlygomis.

Sužinok daugiau ...
17.02.2018, 12:11
NSO, Ateiviai Peržiūrų (2559)

Daugelis tyrinėtojų, tiriantys galimą ateivių veiklą, yra įsitikinę, kad egzistuoja požeminės bazės, kurias, įvairiose pasaulio vietose įrengė ir naudoja ateiviai. Juk atvirose vietovėse tokius objektus būtų sunku paslėpti, o tai reiškia, kad nežemiškųjų civilizacijų atstovams nebūtų sukurtos reikiamos slaptumo sąlygos. Ar yra teisybės apie požemines ateivių bazes? (Ateivių bazė, požeminė bazė, ateiviai, nso)

Sužinok daugiau ...