Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.02.2018, 21:20
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (2312)
Indijai priklausančioje Himalajų kalnų dalyje yra nepaprastas Roopkundo ežeras. Jo paviršius ir krantai beveik visą laiką padegti ledu. Tačiau vasarą, kai ledas trumpam laikui ištirpsta, pačiame ežere ir aplink jį galima pamatyti šimtų žmonių skeletus. Viso pasaulio tyrėjus daugybę metų jaudino klausymas: kas buvo šie žmonės ir kokiu būdu jų palaikai čia atsidūrė? Ir tik visiškai neseniai pavyko įminti Skeletų ežero (taip dažnai yra vadinamas Rookpundo ežeras) paslaptį paranormal.lt. (skeletų ežeras, mitai, rookpundo ežeras)
Sužinok daugiau ...
23.02.2018, 18:41
Archeologija Peržiūrų (1895)
Kusko miesto regione yra daugybė senovės pastatų griuvėsių. Kai kuriuos šiuos statinius buvo pastatę milžinai. Tokius pat didžiulius blokus, kurie yra Saksauamano sienose, galima aptikti ir Olantaitambe (Ollabtaytambo), esančiame 60 km į šiaurės vakarus nuo Kusko miesto. Olantaitamas yra įkurtas maždaug 300 m aukštyje virš jūros lygio, gyvenvietės pavadinimas vietine kvečua tarme reiškia "mano Dievo sandėliukas" paranormal.lt. (megalitai, lemūriečiai, Olantaitambas, istorijos paslaptys, archeologija)
Sužinok daugiau ...
23.02.2018, 12:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1757)
Nepriekaištingą mūsų kraujagyslių darbą palaiko ir jas valo ciberžolė, česnakas, imbieras, kajeno pipirai, citrina, cinamonas, linų sėmenys, rauginti kopūstai, sezamų sėklos ir granatų sultys. Taip LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ teigia gydytojas Alvydas Unikauskas. (kraujagyslės, ciberžolė, česnakas, imbieras, kajeno pipirai, citrina, cinamonas, linų sėmenys, rauginti kopūstai, sezamų sėklos granatų sultys)
Sužinok daugiau ...
23.02.2018, 12:11
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1579)
Kadangi esu Zen vienuolis bei buvęs mažo Masačiusetso menų koledžo profesorius, esu pratęs prie žmonių klausiančių mano patarimo, kaip susidoroti su gyvenimo mestais iššūkiais. Man taip pat patinka kalbėti apie mūsų užimtų gyvenimų tempo sulėtinimo vertę bei retkarčiais užsirašyti pastabas sau, kuriomis vėliau pasidalinu ir su kitais. (budistų vienuolis, laimė, dvasingumas, Haeminas Sunimas, Haemin Sunim)
Sužinok daugiau ...
23.02.2018, 12:00
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1792)
Mokslininkai įsitikinę tvirtina, kad beveik prieš 4 milijardus metų planeta buvo vien besisukantis akmens luitas. Prireikė beveik milijardo metų, kad užgimtų gyvybė ir atsirastų bakterijos, palikusios pėdsaką senosiose uolienose. (artefaktai, gyvybė, žmogaus amžius, hipotezė)
Sužinok daugiau ...