Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.02.2018, 22:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2235)

Kiekvieną žiemą yra gripo sezonas. Kovokite šiuo raminančiu limodano receptu! Kalbant apie gripą, simptomai yra labai panašūs, tačiau, taip pat apima raumenų skausmą ir galvos skausmą. Šiame limonade yra gausu mikroelementų, vitaminų, mineralinių medžiagų ir turi antibakterinių savybių, kurios ramina sistemą. (gerklės skausmas, gripas, imbieras, kosulys, citrina, medus, mėta, sloga, peršalimas, gleivių užgulimas, liaudies receptas)

Sužinok daugiau ...
19.02.2018, 21:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5164)
Šią priemonę yra labai lengva paruošti ir lengvai pritaikoma! O gauti rezultatai jus maloniai nustebins! Šiame straipsnyje siūlome receptą iš natūralių ingredientų, kurie turi stiprų priešuždegiminį ir analgezinį poveikį. (kelių skausmas, sąnarių skausmas, galvos skausmas, alyvuogių aliejus, receptas, rozmarinas, magnio sulfatas, sąnariai)
Sužinok daugiau ...
19.02.2018, 14:40
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (1569)
Tarsi gaisras po pasaulį plinta nauja invazinė mutavusių vėžių rūšis. Tačiau ši invazija – neeilinė: naujoji itin sparčiai besidauginančių vėžių rūšis yra vien iš patelių. Gyvūnijos pasaulyje, Gyvūnų mutacijos, Chordiniai, Stuburiniai, Ropliai, Vėžliai.
Sužinok daugiau ...
19.02.2018, 10:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1718)
Šiuolaikinė medicina sako, kad net 80% naujų ligų atsiranda nuo netinkamos mitybos, 15% – nuo judėjimo stokos, 5% – nuo kitų civilizacijos faktorių, tokių kaip užterštas oras. Nepriklausomo mitybos ir kulinarijos eksperto Vincento Sako išvados šokiruoja: lietuviai yra naikinami mėsos produktų pagalba. O labiausiai kenčia vaikai (paranormal.lt). vaikų mityba, dešrelės, sveika mityba, sveikas maistas, maistas
Sužinok daugiau ...
19.02.2018, 09:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2235)
Sėlenos – tai luobelės, kurios lieka sumalus grūdus, nesuvirškinamas išorinis kviečių ar kitų grūdų apvalkalas. Anksčiau malant grūdus didžioji sėlenų dalis būdavo išmetama, kol 7-ąjame praėjusio amžiaus dešimtmetį britų gydytojas Dennis p. Burkitt paskelbė keletą mokslinių pranešimų, kuriuose teigė, kad sėlenos ir kitos skaidulos gali apsaugoti nuo širdies priepuolių, žarnyno sutrikimų, storosios žarnos, prostatos ir gimdos vėžio (paranormal.lt). sveika mityba, sveikas gyvenimo būdas, sveikas maistas, sėlenos, rugiu sėlenos, kviečių sėlenos, kaip paruosti linu selenas, kviečiu selenu sudėtis
Sužinok daugiau ...
19.02.2018, 09:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1786)
Seniai žinoma, kad bananai – puikus energijos šaltinis. Mokslininkų teigimu, maždaug 90 minučių trukmės treniruotei užteks vos dviejų vidutinio dydžio bananų suteiktos energijos, todėl lyderiaujantys pasaulio atletai savo valgiaraščio neįsivaizduoja be šių vaisių (paranormal.lt). bananai, vaisiai, sveika mityba.
Sužinok daugiau ...