Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 08

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


08.02.2018, 22:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11287)
Po dviejų savaičių vartojimo aš pamiršau apie padidėjusį kraujo spaudimą ir galvos skausmą! Šis receptas, kuris siūlomas šiame straipsnyje, padės išvalyti toksinus iš organizmo, svarbiausia pašalins riebalines plokšteles iš kraujagyslių. Kraujo apykaita, trombozė, širdies smūgis, insultas, hipertenzija, spaudimas, kraujagyslės, toksinai, cholesterolis, smegenys, kraujagyslių valymas
Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 21:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3028)
Valo kraujagysles, stiprina imuninę sistemą, pagerina medžiagų apykaitą ir teigiamai veikia nervų sistemai. Kraujagyslių valymas, medus, apelsinas, citrina, sveikatos patarimai
Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 20:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3367)
Išsaugokite receptą! Polipai iš viso organizmo išeis gabalėlių ar pūslelių, gleivių pavidalu ir t.t. Be to, per 2-3 mėnesius nuo odos paviršiaus išnyks dėmės, papilomos ir kitos nemalonios formos susidariusios ant odos. polipai, kiaušinio trinys, moliūgo sėklos.
Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 18:51
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1279)

Pradedant nuo XVI amžiaus, t.y. nuo to momento, kai Ispanija užgrobė turtingas kolonijas Pietų ir Centrinėjė Amerikoje, kiekvienais metais į Europą buvo siunčiamos trys flotilės, prikrautos brangenybių, anksčiau priklausiusių inkams, actekams, majams... Pati didžiausia flotilė, vadinama "Terra firma", arba "Žemynas", išplaukdavo iš Porto Belo ir Kartachenos. kitos dvi, mažesnės - iš Hondūro ir San Chuan de Ulua uosto Meksikoje. Paprastai liepos mėnesį viso trys flotilės susijungdavo Havanoje, o po to kartu plaukdavo į Ispaniją.

Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 17:28
Kosmosas Peržiūrų (2454)
Audringas kosminių objektų gyvenimas pilnas katastrofiškų netikėtumų. Planetas atakuoja asteroidai ir kometos, o ir pačios planetos kartais susiduria viena su kita. Kartais į planetines sistemas įsiveržia svetimos žvaigždės, o klaidžiojantys šviesuliai gali tapti siaubingų juodųjų skylių, įsikūrusių galaktikų centruose, aukomis. Be to, pačios galaktikos taip pat nestovi vienoje vietoje.
Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 14:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2384)

Gerklės skausmas kartais išduoda ne paprastą peršalimą, o kur kas rimtesnę ligą – ūminį tonzilitą. Kitaip ši liga dar vadinama angina. Negydomas ūmus infekcinis susirgimas gali komplikuotis reumatu, inkstų uždegimu ar kitomis sunkiomis būklėmis. Gydytojai anginos gydymui gali pasiūlyti įvairių medikamentų, antibiotikų, o kartais net rekomenduoti anginos operaciją.

Gerklės ligos, Angina, Ūminis tonzilitas, Aukšta temperatūra, Karščiavimas, Mažalapė liepa, Mažina karščiavimą, Kompresai, LOR (akių, nosies, gerklės) gydytojai, Druska, Angina, Gerklė, Gerklė gydymas.

Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 14:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3091)
Apie tai išduoda bloga savijauta, apatiškumas, galvos skausmas, įvairūs odos bėrimai, blogas burnos kvapas, antsvoris, vidurių pūtimas ir pilvo skausmas, vidurių užkietėjimas ir daugybė kitų nemalonių simptomų. Kartais geriausia pagalba esant tokiai situacijai – žarnyno valymas. žarnyno valymas, druska, druskos tirpalas, sveikatos patarimai, sveikata
Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 08:05
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (2012)
Jungtinių Valstijų federalinis tyrimų biuras (FTB) atnaujino savo tyrimą dėl trijų kalinių pabėgimo iš Alkatraso kalėjimo 1962 metais. Toks sprendimas priimtas gavus vieno 83 metų vyro laišką, kuriame jis teigia esąs vienas iš tų trijų pabėgusiųjų. Pabėgimas iš Alkatraso, istorijos paslaptys, Alkatrasas, pabėgimas
Sužinok daugiau ...
08.02.2018, 07:54
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1798)
Išmokę sąmoningai sapnuoti žmonės savo sapnuose gali tiesiog pramogauti arba juos panaudoti kitiems tikslams, pavyzdžiui, pabandyti įveikti savo baimes, pažinti save ar tiesiog pasitreniruoti ką nors daryti. Taip LRT RADIJUI sako psichologas Tadas Stumbrys. Anot jo, tyrimai rodo, kad, sapne pasitreniravus, pavyzdžiui, groti muzikos instrumentu, atlikimas realybėje pagerėja. Pasąmonė, Sapnai, Sąmoningas sapnavimas, Sąmoningi sapnai.
Sužinok daugiau ...