Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.02.2018, 21:29
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2897)
Dauguma tautų išsaugojo legendas apie mistinę Trečią akį, kuri regi praeitį ir ateitį, mato kiaurai sielas, įžvelgia Visatos reiškinių ir daiktų esmę. Prisimenate: „karalaitės kaktoje Mėnuo sidabru žėrėjo“? Induizmo pasiekėjai vadina ją „amžinybės akimi“, antikos filosofai – „klapanu, reguliuojančiu dvasios kiekį“. Klasikinės medicinos žodynuose ji aprašoma kaip – „0,2 g ovalios formos liauka, slopinanti kaulų vystymąsi ir lytinį brendimą“. Tai – epifizė, arba kankorėžinė liauka, esanti galvos tarpinių smegenų srityje, ant gumburio. Manoma, jog šis judrus, mažai tyrinėtas organas ir yra perėmęs evoliucijos bėgyje Trečiosios akies vaidmenį. (melatoninas, trečioji akis, parapsichologija, akis)
Sužinok daugiau ...
18.02.2018, 19:21
Mistinės Būtybės Peržiūrų (2674)
Netikėtai keista būtybė ėmė oru artintis tiesiai link žmonių grupės. Šie, apimti panikos, pasileido nuo kalvos žemyn. Jie parbėgo namo ir po to paskambino į šerifo kontorą. Kai į iškvietimo vietą atvyko šerifas, ten jau buvo pilna vietinių gyventojų, kuriuos pakvietė vaikai. Kartu su šerifo atvyko ir vietinio laikraščio reporteris A. Li Stiuartas, kuris ėmė klausinėti įvykio liudininkus. Vėliau jis pažymėjo, kad visi, kurie matė būtybę, buvo labai išsigandę. (kriptitas, būtybė, fletvudo monstras, ateivis)
Sužinok daugiau ...
18.02.2018, 18:11
Katastrofos Peržiūrų (2603)
1955 m. lapkričio 1 d. vakare iš Kolorado valstijos sostinės Denverio griežtai pagal tvarkaraštį į Sietlą išskrido keturių variklių oro laineris "Douglas" DC-6B, priklausantis "United Air Lines" aviakompanijai. (Aviakatastrofos, lėktuvas, Douglas DC-6B)
Sužinok daugiau ...
18.02.2018, 17:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3590)
Sviestas gali padėti numesti svorio, nes suteikia organizmui energijos ir slopina apetitą, tačiau tai anaiptol ne vienintelės naudingos sviesto savybės. Sviestas taip pat gerina širdies ir kraujagyslių veiklą. (sviestas, sveika mityba, energija, sveikatos patarimai, natūralus sviestas)
Sužinok daugiau ...
18.02.2018, 16:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1637)

Drėkinkite sausą odą ir pasirūpinkite, kad aplinkoje būtų pakankamai drėgmės. Taip sergantiems žvyneline LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ pataria gydytojas Alvydas Unikauskas. Jo teigimu, padėti valdyti šią nemalonią ligą gali ir tinkamų kūno priežiūros priemonių pasirinkimas bei tam tikri maisto produktai. (Psoriazė, Žvynelinė, odos liga, Sveikata)

Sužinok daugiau ...
18.02.2018, 15:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (13913)
Efektyvus receptas! Bet ar žinojote, kad morkos, taip pat yra neįtikėtinai veiksminga priemonė norint pašalinti skreplius iš plaučių? Šio sirupo recepto didžiąją dalį sudaro morkos. (skrepliai, kvėpavimo takų valymas, kvėpavimo takų infekcija, morkos, liaudies medicina, medus, sveikatos patarimai)
Sužinok daugiau ...