Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.02.2018, 20:46
Medicinos Naujienos Peržiūrų (19149)

Standartinis kursas iš dviejų ar trijų KT tyrimų prilygsta radiacijos lygiui, koks buvo Hirosimoje ar Nagasakyje sprogus atominei bombai, savo ruožtu vienas KT tyrimas lygiavertis su maždaug 500 standartinių krūtinės rentgeno tyrimų. (Kompiuterinė tomografija, vėžio tyrimai, vėžys, onkologija, spinduliuotė, rentgenas, radiacija, ultrasonografija, magnetinis rezonansas)

Sužinok daugiau ...
20.02.2018, 14:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2703)
Esame tikri, kad girdėjote faktą, jog veide yra tam tikra labai jautri zona, dar kitaip pačių kosmetologų ir pačių medikų vadinama mirties trikampiu. Vis dėlto gana mažai žmonių tiksliai žino, kurioje vietoje tas trikampis ir kas jį sudaro. (Mirties trikampis, veidas, nosies plaukeliai, sveikata, sveikatos patarimai)
Sužinok daugiau ...
20.02.2018, 13:20
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1924)
Ar vyras ir moteris tinka vienas kitam galima išsiaiškinti ne tik pagal jų Zodiako ženklus, gimimo datas, bet ir rankų pirštus bei delnų linijas. Pasitelkus chiromantiją, jūs sužinosite ne tik savo, bet ir priešingos lyties atstovų charakterio savybes, jų stipriąsias ir silpnąsias vietas. Taip pat ar dera tarpusavyje jųdviejų seksualinis bei psichoemocinis temperamentas. Galų gale, pagal jūsų abiejų interesus bei gyvenimo vertybes. Ir štai jums viskas kaip ant delno... Beliks priimti apgalvotą ir teisingą sprendimą.
Sužinok daugiau ...
20.02.2018, 09:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1837)
Kai kurie žmonės mėgsta gerai apskrudusius skrebučius ar kepsnius. Kartais ant jų net matosi juodos žymės, kurios ne vienam žmogui kelia blogą nuojautą. Ar šie apanglėję maisto gabalėliai kenkia žmogaus sveikatai? (sveika mityba, sveikas maistas, mėsa, vėžys, onkologija, vėžio prevencija)
Sužinok daugiau ...