Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Vasario » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.02.2018, 22:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1688)
Ciberžolė natūraliojoje medicinoje naudojama jau daugiau nei 4 tūkstančius metų. Ciberžolių šaknyse yra polifenolių, kurie slopina uždegimą ir net gali padėti nuo tokių ligų kaip osteoartritas ir reumatoidinis artritas. (Ciberžolė, virškinimas, prieskoniai, lieknėjimas, uždegimai, artritas)
Sužinok daugiau ...
27.02.2018, 14:46
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1636)
1967 metais spausdintoje ir pataisytoje O. Warburgo paskaitoje Nobelio premijos laureatams Lindau mieste 1966-aisiais, mokslininkas rašo, kad pirmiausia reikia palaikyti kraujotaką tokią stiprią, kad ir veninėje sistemoje kraujyje būtų pakankamai deguonies, taip pat reikia užtikrinti didelę hemoglobino koncentraciją kraujyje. (Ottas Warburgas, Vėžio profilaktika, vėžys, onkologija, vitaminai)
Sužinok daugiau ...
27.02.2018, 14:37
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1308)
Netradicinės medicinos mitybos specialisto Briano Peskino nuomone, vėžio galima išvengti vartojant tam tikrą nepakeičiamųjų riebalų rūgščių derinį. Šiomis rūgštimis jis susidomėjo po bandymo su laboratorinėmis pelėmis. (riebalų rūgštys, vežys, onkologija, moksliniai tyrimai, omega-3, nesočiosios riebalų rūgštys)
Sužinok daugiau ...
27.02.2018, 10:44
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1432)
Ozono terapijoje naudojamas Warburgo efektas, įkraunant organizmą koncentruotu deguonimi (ozonas - paprastas deguonis, turintis dar vieną deguonies molekulę). Šį metodą plačiai taiko natūropatai Vokietijoje, taip pat atskiri alternatyviosios medicinos specialistai Didžiojoje Britanijoje ir JAV. Kol kas turima mažai įrodymų dėl šio metodo efektyvumo, iš dalies todėl, kad nėra pakankamai daug klinikinių tyrimų. (vandenilio peroksidas, ozonas, alternatyvi medicina, Ozono terapija, vėžio prevencija)
Sužinok daugiau ...