- 16.02.2018
- 0.0 Reitingas
- 3055 Peržiūros
- Komentarai
Vartokite nuolat!
Avinžirnis turi malonų riešuto skonį. Virtas, smulkintas avinžirnis, pagamintas iki tyrės konsistencijos yra maistingas užkandis - avinžirnių tyrė (hummus'as). Tai pasta, pagaminta iš avinžirnių.
Ji gali būti tepama ant duonos, skrebučių, patiekiama su šviežiomis daržovėmis ar pagardinti patiekalus kaip padažas. Hummusas turi daug vitaminų ir augalinių baltymų, kalcio, fosforo, magnio ir kalio - per gavėnią ar vegetariškame meniu jis yra tiesiog nepakeičiamas.
Receptas
Jums reikės: 200 g avinžirnių, 50 g sezamo, 3-4 česnako skiltelių, 3 šakelės petražolių, 1 citrinos, 50 ml alyvuogių aliejaus, dėl skonio druskos, juodųjų pipirų (maltų), paprikos (maltos) ir pagal pageidavimą čili (raudonos).
Paruošimas:
- Avinžirnius užmerkite keletą valandų, o dar geriausia palikite per naktį.
- Po to virkite avinžirnius, kol galėsite vartoti, perkoškite. Sultinį neišpilkite!
- Avinžirnius sudėkite į maišytuvą.
- Įdėkite sezamo sėklų.
- Įpilkite citrinos sulčių.
- Pagal skonį įdėkite petražolių, druskos, pipirų ir paprikos.
- Įpilkite alyvuogių aliejaus.
- Sumaišykite visus ingredientus, kol taps pasta. Tada įpilkite palikto sultinio ir vėl sumaišykite.
Hummusas pagamintas! Skanaus!
Jei ši informacija jums buvo naudinga, pasidalinkite ja su kitais, jums vienas (patinka) paspaudimas , mums vienas malonumas!
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau