Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 12

Aliejaus čiulpimas - efektyvus gydymas nuo daugelio ligų

Gydymas aliejumi. Šio metodo esmę sudaro tai, kad virškinimo procesas prasideda jau burnos ertmėje. Žmogaus burnos ertmėje yra seilių ir daug kitokių liaukų. Vienas iš seilių liaukų ypatumų yra tai, kad jos išskiria produktų apykaitos elementus, esančius kraujuje. Čiulpimo ar žiaumojimo metu per seilių liaukas prateka 6 kartus daugiau kraujo. Vyksta tarsi visos žmogaus energijos ir viso kraujo pravarymas per tokį savotišką filtrą, tuo pačiu jį valant.

Tai yra ir profilaktinis gydymosi būdas. Kai kurių ligų gydymui užtenka trumpo laiko tarpo, pvz., žarnyno skausmą galima išsigydyti per 5 dienas, o norint atsikratyti įsisenėjusių chroniškų ligų reikės žymiai daugiau laiko, kartais iki pusmečio. Čiulpimo procedūrų kiekį galima padidinti iki 4 kartų per dieną.

Pasitaiko atvejų, kad žmonės nesutinka su tokio gydymo paprastumu, tuo tarpu kai šis gydymo metodas daro stebuklus. Žmogus išgyvena tik pusę savo amžiaus, o faktiškai turėtų gyventi 140-150 metų. Naudoti šį metodą tol, kol organizme atsiras žvalumas, jėga, ramus miegas. Atsibudus žmogui neturi nieko skaudėti, jis turi jaustis gerai pailsėjęs. Minimu metodu galima gydytis net turint temperatūros.

Taikant šį gydymo metodą, vaistų naudoti negalima.

Saulėgrąžų ar arachisų aliejus turi savybę sugerti nereikalingas ir kenksmingas žmogaus organizmui medžiagas. Aliejaus čiulpimas atstato normalų ląstelių darbą, pagerina medžiagų apykaitą, padidina organizmo apsaugines funkcijas, padeda iširti  susiformavusiems augliams, išgydo širdies ligas, tromboflebitą, radikulitą, kraujo, žarnyno, skrandžio, inkstų, plaučių, visas peršalimo ir ginekologines ligas, galvos ir dantų skausmą. Čiulpiant saulėgrąžų aliejų, pradeda irti seni paslėpti ligų židiniai, todėl gali pasireikšti laikinas ligos paaktyvėjimas. Reikia nenutraukti gydymo proceso, paskui bus staigus savijautos ir nuotaikos pagerėjimas. Ligos pradės dingti viena po kitos. Pirmiausia išsivalo ir išgyja skydliaukė.

Gydymas saulėgrąžų aliejumi

Gydymo būdas

Imame  vieną valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus (nerafinuoto, pirmo spaudimo), stengiamės jį laikyti priekinėje burnos ertmės dalyje. Jokiu būdu aliejaus nenuryti. Aliejus kramtomas ir čiulpiamas kaip saldainis. Šis procesas apie 25 minutes. Iš pradžių aliejus pasidaro tirštas, po to suskystėja kaip vanduo. Jei skystis geltonas, tai reiškia, kad čiulpimo procesas neatliktas iki galo. Reikia tęsti čiulpimą iki kol skystis pasidarys baltas. Galima procedūrą pakartoti. Balta spalva reiškia, kad nuodai iš organizmo absorbuoti ir neutralizuoti. Gautas skystis yra kaip nuodai. Tokią procedūrą geriausia atlikti 2 kartus dienoje: ryte būtinai prieš valgį ir vakare, esant tuščiam skrandžiui. Čiulpimo metu organizmas atsipalaiduoja nuo toksinų, bakterijų, virusų, druskų, gleivių, aktyviau vyksta medžiagų apykaita.
Pirmas 12 minučių mintyse reikia galvoti apie ligos, nuo kurios norite atsilaisvinti irimą. Kitą likusį laiką galima nieko negalvoti, leisti sau užsiimti kokiu nors paraleliu darbu. Po čiulpimo rekomenduojama praskalauti burną.

Plaučių švarinimas

Žmogaus organizmas stengiasi kaip įmanoma daugiau nešvarumų pašalinti per viršutinius savo organus - burną, akis, liežuvį, nosį, ausis ir labiausiai per plaučius. Jeigu pajautėte, kad jūsų organizmas jau pakankamai švarus, aliejus nebepasidaro baltas ir išspjaunamas be pakitimų, tai jūs pasiruošę plaučių išvalymui. Tam reikia taip pat imti į burną 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, bet šiuo atveju ne čiulpti, o kontroliuoti kvėpavimo procesą, kuris turi vykti tokia tvarka:

1. Įkvėpti tik per nosį (burna uždaryta).
2. Sulaikyti kvėpavimą, tada aliejus prasiskverbia į kraują, sugeria į save visus toksinus ir išveda juos lauk.

  • Įkvėpimas per nosį - 7 sekundės.
  • Kvėpavimo sulaikymas - 5 sekundės.
  • Iškvėpimas per burną - 10 sekundžių.

Siekiant sustiprinti plaučių išsivalymą, iškvėpimo per burną metu mintyse 12 min. kartoti "plaučiai valosi, valosi, valosi". Aliejų po plaučių valymo išspjauti.

Šį pratimą patartina atlikti ryte prieš valgį. Teisingai ir sveikai maitinantis (kuo daugiau gyvo maisto, tai yra vaisių ir daržovių), paraleliai valant plaučius, jūs prailginsite savo gyvenimą. Žmogus su sveikais plaučiais gali kūrybiškai galvoti, būti optimistiškai nusiteikęs. Sveiki plaučiai sąlygoja odos rausvumą ir lygumą, plaukų elastingumą, blizgesį. Plaučius blogai veikia liūdesys ir nuobodulys. Liūdesys netgi gali sukelti tuberkuliozę.

Vandenį reikia gerti su druska?

V. Stonkus kritikuoja visoje Europoje vykdomą kampaniją prieš druską, kuri netgi vadinama „baltąja mirtimi". Mat su padidėjusiu druskos vartojimu siejamas aukštas žmonių kraujospūdis bei širdies ir kraujagyslių ligų plitimas.

V. Stonkus tikina, kad kraujospūdis kyla kaip tik dėl druskos trūkumo, o ne pertekliaus. „Prieš kiekvieną operaciją ir po jos žmogui lašinamas didelės koncentracijos fiziologinis druskos tirpalas. Per ilgą savo praktiką nė karto nemačiau, kad kam nors pakiltų spaudimas. Natris – pagrindinis elementas, nuo kurio priklauso maistinių medžiagų patekimas į ląstelę ir pašalinimas. Tik reikia naudoti ne rafinuotą, o jūros arba paprastą pilkąją druską.

Beje, kol virškinimo trakte vanduo netaps 9 proc. druskos tirpalu, nei vienas lašas nepateks į kraujotaką. Anot senovės kinų, jei žmogus prieš valgį ir po valgio pavartoja truputį druskos, jis neserga 72 ligomis, tarp kurių ir Alzhaimeris. Kad druska mums reikalinga, įrodo ir naujausi moksliniai tyrimai", - tikino pašnekovas.

Anot V. Stonkaus, tokį druskos tirpalą nesudėtinga pasidaryti ir namuose. Galima gerti ir mineralinį vandenį, tačiau reikėtų rinktis šarminį, kuris mažintų mūsų organizmo rūgštingumą, susidarantį dėl neteisingos mitybos ir streso. Žinoma, visada reikia nepamiršti saiko.

Visos ligos kyla nuo mūsų gyvenimo būdo. Galima labai paprastai sudaryti žmogui diagnozę. Reikia paklausti: kelinta žmogus atsikelia ir eina miegoti. Jeigu jis atsikelia vėliau 4-6h ryto ir eina miegoti vėliau 9-10h, tai lygos neišvengiamos. Tai yra susiję su saulės energija. Jeigu žmogus keliasi vėliau 4-6h, jis negauna pakankamai energijos. Miegas susijęs su mėnulio energija. Jis duoda mūsų organizmui poilsį. Jeigu žmogus eina miegoti vėliau 9-10h, jis negauna pakankamai poilsio, dėl ko gali kilti įvairios ligos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau