Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 1

Atsikratykite gaglijono cistos be operacijos!

Liaudies gydymo priemonės efektyviai išgydo gaglijas! Sužinokite receptus!

Gaglija arba cista ant sausgyslės, atsiranda paprastai ant galūnių, rankų ar kojų. Per tam tikrą laiką ji gali padidėti ir sudaryti nepatogumus, pavyzdžiui, skausmą, deginimo pojūti sąnariuose, tirpimo jausmą, raumenų silpnumą (paranormal.lt).

Gangliono cista - tai lygaus paviršiaus, minkštas, skysčio pripildytas darinys ar keletas tokių darinių, kurie paprastai atsiranda ant riešo. Šis darinys yra gėrybinis ir dažniausiai sukelia tik kosmetinių problemų, bet kartais gali spausti nervą. Gangliono cistos paprastai gydomos aspiracijomis.
Ganglijai yra dažniausi plaštakos ir riešo augliai, sudarantys apie 50-70% visų plaštakos minkštųjų audinių auglių. Tai gerybinis auglys, neturintis polinkio supiktybėti. Dažniausiai sutinkami nugarinės pusės riešo ganglijai. Jie daugiau būdingi moterims nuo 20-ies iki 50-ies metų, tačiau gali pasitaikyti praktiškai visiems. Atsiradimo mechanizmas tiksliai nėra žinomas, bet manoma, kad ganglijo susiformavimas susijęs su nuolatinėmis riešo mikrotraumomis. Ganglijas dažniausiai randamas kaip neskausmingas, vidutinės konsistencijos, paslankus gumbas riešo srityje. Tačiau gali pasitaikyti ir intrasąnarinių ganglijų, kurie išoriškai nesudaro iškilimo, arba gumbo, o sukelia skausmą riešo judesių metu.

Cista gali būti pašalinama chirurginiu būdu.

Gangliono cista

Siūlome jums liaudies metodus gydyti gangliono cista.

1. Juoda arbata maišeliuose.
Juoda arbata stipri priešuždegiminė priemonė, kuri gali sumažinti uždegimą ir skausmą. Užmerkite maišelį karštame vandenyje, penkioms minutėms, tada išspauskite jį ir dėkite ant paveiktos vietos. Pakartokite šią procedūrą 3-4 kartus per dieną, 3-7 dienas.

2. Smilkalų aliejus.
Šis aliejus turi sutraukiančių savybių, kurios padeda sumažinti cistos dydį ir užkirsti kelią naujiems atsiradimams. Rekomenduojama kiekvieną dieną ant skaudamos vietos dėti tvastį su smilkalų aliejumi.

3. Aloe Vera.
Aloe Vera turi stiprias anti-uždegimines savybes. Naudojamas lapų gelis, kuris dedamas ant skaudamos vietos ir laikomas 20 minučių. Ši procedūra kartojama kelis kartus per dieną, 3-7 dienas.

4. Arnikos aliejus.
Arnikos aliejus veiksminga priešuždegiminė priemonė, kuri gali lengvai sumažinti skausmą ir patinimą, kurį sukelia cista. Paimkite šiek tiek aliejaus, sumaišykite su kokosu aliejumi, lygiomis dalimis. Šį medicininį tepalą reikia tepti ant skaudamos vietos, įtrinant, tada aprišti tvarsčiu. Rekomenduojama kartoti 2-3 kartus per dieną, 3 dienas.

Vartokite priešuždegiminius maisto produktus, pavyzdžiui, imbierą ir ciberžolę, taip pat padės sumažinti skausmą ir uždegimą, kuri sukelia gaglija.

Jei cistos dydis ir skausmas didėja, nedelsiant kreipkitės į gydytoją!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://instiks.com/pin/9290/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:24 Receptai – Patiekalai Agurkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Agurkas

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau