Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 18

Atsikratykite strijų naudojant šiuos 7 būdus

Strijų gali atsirasti po svorio padidėjimo, svorio praradimas ar nėštumas. Yra daug losjonų, kremų, chemijos pilingas (odos šveitimas) ar lazerinė chirurgija kuri padeda pašalinti strijas. Sėkmės priklauso nuo odos tonuso, amžiaus, saulės spindulių žalos ir net dietos. Yra natūralių priemonių, kurios padės palyginti ar pašalinti strijas be cheminių medžiagų ir chirurgijos.

Trečias būdas mane gelbsti ir iki šios dienos!

Atsikratykite strijų naudojant šiuos 7 būdus

1.  Aloe Vera.

Aloe Vera turi raminančių ir gydomųjų savybių. Ji daro stebuklus ant odos, tai puikus natūralus vaistas nuo strijų. Įtrinkite Aloe Verą gelį ant paveiktų vietų. Palikite 15 minučių, tada nuplaukite tą vietą vandeniu.

2. Ricinos aliejus.

Ricinos aliejus dažnai naudojamas gydant odos problemas, tokias kaip raukšles, senatvės dėmes, apgamus, tamsias dėmes ir spuogus. Ji taip pat gali būti naudojama siekiant sumažinti trijų atsiradimą.

Užtepkite nedidelį kiekį ricinos aliejaus ant strijų vietos ir švelniai masažuokite šį plotą, sukamaisiais judesiai 5-10 minučių.

Apriškite vietą plonu audiniu. Naudokite karšto vandens butelį ar šildymo kilimėlį, šildykite strijų vietą iki 30 minučių per dieną.

3. Citrinų sultys.

Citrinų sultys leidžia padėti sumažinti strijų, spuogų ir kitų randų ant odos žymes. Įtrinkite šviežiomis citrinų sultimis vietas, naudojant sukamaisiais judesiais. Leiskite sultims įsigerti į odą ne mažiau kaip 10 minučių, prieš nuplaunat šiltu vandeniu.

4. Cukrus.

Cukrus veikia kaip natūralus eksfoliantas odai, kuris gali padėti sumažinti strijų atsiradimą. Sumaišykite 1 šaukštą sukraus su migdolų aliejumi, įlašinkite keletą citrinos sulčių lašų. Tepkite mišinį ant strijų ir švelniai keletą minučių įtrinkite į odą prieš nueidami į dušą. Rekomenduojama naudoti šį mišinį mėnesį, kad būtų pastebimi pirmi rezultatai.

5. Liucerna.

Liucernos lapuose yra vitaminų, mineralų ir maistinių medžiagų, siekiant pagerinti bendros odos sveikatą. Be to, jos turi daug baltymų, vitamino E ir vitamino K, kurios aprūpina odos mityba.
Sumaišykite liucernos miltelių su keliais lašais ramunėlių aliejumi, kol susidarys vientisa masė, pasta.
Trinkite mišinį ant pažeistos odos 2-3 kartus per dieną. Naudokite šį metodą kiekvieną dieną keletą savaičių, kad pajaustumėte pagerėjimus.

6. Kakavos sviestas.

Kakavos sviestas veikia kaip veiksmingas natūralus drėkiklis maitinantis odą ir mažinantis strijų atsiradimą.

Pasidarykite mišinį, naudokite 1/2 puodelio kakavos sviesto, 1 arbatinis šaukštelis kviečių gemalų aliejaus, tarkuoto 2 šaukštus bičių vaško ir 1 arbatinį šaukštelį abrikosų kauliukų miltelių ir vitaminą E aliejuje.

Mišinys kaitinamas, kol bičių vaškas ištirps. Laikykite mišinį hermetiškame inde šaldytuve ir dėkite ant pažeistos vietos 2-3 kartus per dieną, kad sudrėkintų odą.

7. Alyvuogių aliejus.

Alyvuogių aliejus turi maistinių medžiagų ir antioksidantų. Masažuokite švelniai šiltu alyvuogių aliejumi paveiktas zonas, siekiant pagerinti kraujotaką ir sumažinti strijų atsiradimą.

Palikite 30 minučių, kad oda įsisavintu vitaminą A, E ir D, esančiame alyvuogių aliejuje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau