Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 10

Efektyvus liaudies vaistas sergantiems varikoze

Daugelis moterų patiria problemų, tokių kaip kojų patinimas ir skausmas, kapiliarų ir venų matomumas. Šios esančios problemos reiškia, kad kraujagyslės silpnos, kaip taisyklė, dėl išorinių, o kartais vidinių veiksnių.

Manoma, venų išsiplėtimo priežastis yra įvairios, šias problemas gali turėti įvairaus amžiaus moterys, aišku tokias problemas turi ir vyrai.

Varikozė, arba lėtinis venų nepakankamumas, dažnai vadinama tiesiog išsiplėtusiomis venomis. Ši liga vystosi, kai dėl venų vožtuvų nesandarumo kraujui ėmus tekėti atbuline kryptimi, susikaupia pernelyg daug kraujo bei išsiplečia paviršinės kojų venos.

Kartais tokia būklė gali atsirasti per kelis mėnesius, kartais ir per keletą metų. Be to, pabloginti šią situacija gali nepatogūs batai, aukštakulniai bateliai, nėštumas ar prasta mityba.

Efektyvus liaudies vaistas sergantiems varikoze

Tačiau, vartojant didelį kiekį vitamino C gali sumažinti venų silpnumą. Laimei, jūs galite padėti sau dabar, pasinaudoja liaudies medicinos receptu:

Sudedamosios dalys:
3 šaukštai alijošiaus gelio;
1/2 puodelio smulkintų pjaustytų morkų;
1/2 puodelio obuolių acto;

Paruošimas:
Sudėkite viską ir išmaišykite plakikliu, kol taps vientisa masė.

Naudojimas:
Masę uždėkite ant pažeistų vietų ir uždenkite tvarsčiu. Palikite pusvalandį ir nuplaukite šiltu vandeniu. Siekiant geresnių rezultatų, laikykite kojas per šį laiką pakeltas. Būtent, obuolių actas apsaugo trombų susidarymą, nes jis gali veikti, kaip antikoaguliantas.

Morkose yra taip pat daug antioksidantų, kurie labai naudingi odai, o alijošiaus gelis vertinamas dėl savo priešuždegiminių savybių

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kirminų
Kirminai liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kirminų, kirminai, kirminų gydymas, receptai kirminams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Nekeptas skanumėlis per 15 min.

Viskas labai paprasta, greita ir gardu. O ir prireiks vos 2 sudedamųjų dalių. Pažiūrėkite patys. Paprasta, ekonomiška, greita ir labai skanu. Saldainiai gaunasi neįkyriai saldaus skonio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau