Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Šeimininkai » 2015 » Rugpjūčio » 27

Finansinės apgaulės, kaip sukuriamos pasaulinės krizės

Finansinės apgaulės, kaip sukuriamos pasaulinės krizės. Pagal Deivida Aika pasaulinės finansinės krizės yra kuriamos, tam kad slaptosios organizacijos pasipelnytų iš žmonijos. Trumpame įraše, Deividas Aikas pasakoja, kaip JAV Federalinių rezervų bankas ir visų šalių bankai pelnosi. Sunku tuo patikėti, bet jo pasakymuose logikos yra. Tad viskas nuo pradžių.

Deividas Aikas užduodą mums visiems klausymą? Ar mes dažnai susimastome vienu ar kitu klausymų? Ar mes esame tariamai jau tapusia zombių tauta, kuri vadovaujasi diktuojama pasaulio šeimininkų nustatyta tvarka? Ir Deividas Aikas pateikia pavyzdį "Tarkime, mes eidami į vieną ar kitą banką prašyti 25000 ar 50000 kredito. Ir kas tuo metu nutinka? Mes žmones nesusimastome , kas tuo

metu nutinka? O, atsitinka tai, kad mes prašydami tariama kreditą, bankas tiesiog į tariamą bankine eilutę įveda tiesiog reikiama suma. Ir viskas. Jie nekaldina monetų, neišleidžia pinigų, jokių veikslų neatlieka su brangiaisiais metalais. Tiesiog įrašo reikiama sumą, tarkim 50000 ir viskas.

Nuo, šio momento, žmogus pradeda mokėti į jų sąskaitas palūkanas, bet jau grynais pinigais, kurių pinigų iš viso nebuvo. Tad mielieji, reiktu mums labiau gilintis, kaip bankais uždirba pinigus. Taip, pat Deividas Aikas aiškina, kaip JAV federalinis bankas,  pelnosi ir ekonominės krizės ir žmonių, įmonių bankroto, kurią pati ir sukelia, tariamai pasipelnyti.

Principas, pirma yra išleidžiama didelė pinigų suma, ir panaudojami maži kredito procentai. Prasideda, įmonių kreditavimas, darbuotojas daugiau uždirba, vadinasi jis žiūri į ateitį. Nori gyventi geriau. Pradeda imti kreditus. Manau, reiktu prisiminti ir Lietuvoje panašia situacija, kai kreditai buvo dalijami, tai į kairę, tai į dešinę. Ir kas tuo metu nutinka? Kas kaltas? Ar žmogus gilinasi? Tai paprasta.

Po kai kurio laiko, kai pinigai iš bankų yra jau panaudoti, bankas pradeda keisti situacija ir sąlygas, kurios paprastam vartotojui, įmonei tampa netinkamos. Procentai pradeda didėti. Todėl, pradedami mokėti didesni pinigai už padidintus bankų procentus. Žmogus tampa nuo bankinės sistemos priklausomas. Tuo metu, nebevyksta prekyba, žmogus nebegali sau leisti įsigyti reikiamų prekių, o viską atiduoda bankui. Įmonės pradeda bankrutuoti, atleidžiami žmonės. Jie daugiau, nebegali mokėti reikiamų banko nustatytų procentų. Kas nutinka toliau, bankas nerdamas kilpa, pradeda iš hipotekos skaičiuoti reikiamą turtą. Ką žmogus buvo įsigijęs, bet esamą pakilimo laikmetį. Nekilnojamas turtas, mašinos, įmonės atsiranda banko nuosavybė.

"Taip nutiko ir Lietuvoje. Pažiūrėkime, kokia praktika pradėta taikyti Lietuvoje. Matyt pasimokė iš užsienio kolegų. Ankščiau, juk nebuvo, tokio kaip bankui priklausančių turto valdymo filialų. Dabar kiekvienas bankas, uždirba pinigus už ore, pateiktus pinigus".

Toks, anot Deivido Aiko metodas, taikomas per amžius. Tokiu būdu, tokio realaus turto gropstymas, patenka tik keletas žmonių grupei, kam priklauso bankai. Apie tokius sandorius, žino tik piramidės viršūnėje esantiems pasaulio šeimininkams. O paprasti banko darbuotojai, patenkantys į apatinės piramidės grandinės vietą, apie tai nieko nežino.

Kokioje, šalyje mes bebūtume, viską valdo pinigai ir federalinis banko rezervas. Tik, jie gali nuspręsti, kokia šalis badaus, o kokia šalis ne. Kas valdo pinigus - valdo pasaulį. O pinigus valdo nedaugelis. Iliuminatai nustatinėja pasauliui taisykles, diktuoja madas, kas gerai, kas blogai. Iliuminatai sukūrė armija žmonijos, kurie yra pavaldus jiems.

Iliuminatų viešpatavimo strategija jau galime pastebėti. Jie jau padalino pasauli į super valstybes: Europos sąjunga, Afrikos sąjunga , kuriamas pagal partnerystės ryšius ir Amerikos sąjunga, t.p. vyksta procesas Ramiojo vandenyno sąjungos. Kuriama tokia teronijos struktūrą , kurią butų galima kontroliuoti.

Kaip teigia Deividas Aikas, tai paprasta struktūra, pagrįsta piramidės principu. Žino tik tie, kas vyksta, kam reikia žinoti, piramidės principu. Toliau, Aikas pateikia keletą pavydžių, kaip galima įtikinti žmonės vienu ar kitų klausymu: problemas, terorizmas, atominis ginklas. Tokiu butu, keičiama vienos, ar kitos šalies valdžia. Mus seka, internete, dedami žmonėms čipai, mus seka telefonuose. Tad, būkime atsargūs, ir stebėkime , kas dedasi pasaulyje plačiau. Visos, problemos atsiranda, ne šiaip sau, o kažkieno pavedimu.

Šiuo metu, vyksta didelis emigrantų, pabėgėlių padaugėjimas į Europos sąjungos šalis. nepagalvojote , kodėl jie čia? Ir kas už to slypi? Kas finansuoja. Ir kodėl Europa norima padaryti juodos spalvos rase? iš kur kiekvienas pabėgėlis gali turėti po 10000 JAV dolerių. Vadinasi, logiškai, jie turi pinigų, kam bėgti? ir kiek jų pabėgo, jau galėjo ir tenai armija sukurti, kovoti, už savo teises. Kam tai naudinga? Pagalvokite patys, aš žinau atsakymą.... suraskite ir jūs patys.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žaizdos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, receptai žaizdoms...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau