Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 21

Gydomoji kardamono arbata kraujagyslių valymui

Gydomoji arbata kraujagyslių valymui: vos 3 puodeliai per dieną ir jūs pajusite skirtumą! Skanus gėrimas, kuris tiesiog pastato ant kojų.

Kardamonas yra ne veltui laikomas prieskonių karaliumi! Maltos kardamono sėklos įtrauktos beveik į visus rytietiškus patiekalus. Pasižymintis aštrumu, prieskonis lengvai atpažįstamas ir daugelių mylimas, rašo takprosto.cc.

Ne kiekvienas žino, kad kardamonas turi išskirtinių gydomųjų savybių: aromatas nugali depresija ir grąžina sielos harmoniją, eteriniai aliejai su prieskonio sudėtimi atlaisvina raumenų žarnyne spazmas, skatina virškinimą ir normalizuoja širdies ritmą.

Kardamonas

Kardamonas paprastą arbatą paverčia veiksmingą priemonę aterosklerozės profilaktikai. Gėrimas padeda sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje ir išvalyti kraujagysles nuo riebalų.

Karsamonas

Arbata su kardamonu.

Gydomoji kardamono arbata kraujagyslių valymui

Dienos gėrimo porcijos ingredientai:

1,5 litrų vandens;
3 šaukšteliai juodos arbatos;
3 ankštys kardamono;
1 šaukštas pieno (neprivaloma).

Paruošimas:

  1. Užvirinkite vandenį puode, įdėkite juodos arbatos ir sėklų išgautų iš kardamono džiovintų ankščių.
  2. Pasirinktinai įpilkite pieno ir nedelsiant nuimkite puodą nuo ugnies. Duokite gėrimui nusistovėti 5-10 minučių po dangčiu.

Kai gėrimas atvės truputį, galite pasaldinti medumi. Vartokite po 200 ml šios gydomosios arbatos, 30 minučių prieš valgį arba valandą po jo, tris kartus per dieną.

Arbata su kardamonu

Yra daug  būdų kovoti su cholesterolio sankaupomis ant kraujagyslių sienelių. Bet tai, tikriausiai, - pats skaniausias ir kvapniausias!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 16:53 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos bulvės

Recepte nurodyti prieskoniai ir prieskoninės žolelės, tačiau šitaip kepant bulves galite naudoti bet kokius savo mėgstamus prieskonius arba paprasčiausiai vien druską.

Skaityti daugiau

15.10.2019 laikas 21:42 Receptai – Patiekalai Minkšti sausainiai su obuoliais pusryčiams
Nuostabus desertas – saldūs obuolių sausainiai. Paruošimas labai lengvas. Idealiai tinka kasdieniams pusryčiams ar priešpiečiams. Šis receptas yra lengvas ir greitai paruošiamas, užtuks tik 30 minučių ir minkšti sausainiai bus ja...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Gardus Plikytos Tešlos Pyragas

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau