Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Balandžio » 14

Kaip energetiškai išvalyti sukauptą neigiamą energiją papuošaluose

Visi turime mielų širdžiai daiktų. Vienus padovanojo artimi žmonės, kitus įsigijome patys. Tačiau sakoma, kad daiktai kaupia energiją, tad pasipuošę senelės nešiota sage, perimame ir jos energiją. O kartais įsigyjame vertingą senovinį papuošalą, kurio istorijos net nežinome.

Ar daiktai tikrai perduoda ankstesnio šeimininko energiją ir ar visuomet ji tik teigiama? Kaip mes turėtume elgtis su tokiais daiktais? Atsakyti į šiuos klausimus portalo tv3.lt skaitytojams sutiko jauniausia Lietuvos ragana Neringa Saladžė.

Kaip energetiškai išvalyti sukauptą neigiamą energiją papuošaluose

„Ar daiktai perduoda energiją? Tikrai perduoda. Visi daiktai kaupia ir perduoda energiją – tiek pirkti „iš antrų rankų“, tiek paveldėti. Nesvarbu, kad jūs galvojate, jog senelis ar prosenelis buvo labai geras. Mes jį pažinojome, jis mums buvo geras… Bet tai mūsų subjektyvi nuomonė. Mes nežinome, koks jis iš tikrųjų buvo žmogus, kas vyko jo gyvenime. Nežinome, kas vyko su tuo daiktu, kurį paveldėjome. Gal senelis jį naudojo apsaugai? Tokiu atveju jis bus lyg energetiniai vartai tarp dviejų pasaulių – gėrio ir blogio“, – sako jauniausia Lietuvos ragana.

Pasak N. Saladžės, neigiamos energijos sukaupia ir vestuviniai žiedai.

„Mes juos nešiojame ir tada, kai mums gera, ir tada, kai dėl ko nors pykstamės, o dar blogiau – koliojamės ar verkiame. Ir jie viską sugeria“, – sako ji.

Dažniausiai žmonės vienus daiktus labai mėgsta nešioti, kitus nelabai. Tai susiję su energetika? „Vieni daiktai iš tikrųjų traukia, tarsi prilimpa prie mūsų, kiti ne. Paprastai žmonės labai mėgsta nešioti tuos daiktus, apie kuriuos sako, kad jie traukia. Sako „jis man patinka, aš jį nešiosiu“. Arba – „man nepatinka, aš nenešiosiu“. Tačiau dauguma žmonių nesusimąsto, kad ir tuo mielus daiktus periodiškai reikia valyti. Ir tuos, kuriuos ką tik įsigijome, taip pat“, – atsako Neringa.

Kaip energetiškai išvalyti papuošalus, klausiame jos.

„Tarkime, turime brangių papuošalų – auksinių ar sidabrinių. Nesvarbu, ar jie naudoti, ar nauji, ar brangūs, ar pigūs. Juk mes nežinome, kas prieš mus juos matavosi, kas juos turėjo. Ir aš matuodamasi palikau ant jų savo energijos. Todėl įsigijus daiktą, jį būtinai reikia išvalyti.“, – atsako N. Saladžė.

„Vienas iš paprasčiausių būdų – nuplauti papuošalus po tekančiu vandeniu su druska. Labai svarbu, kad druska, kurią naudojame bet kokiam valymui, būtų nauja – tai turi būti naujas, anksčiau nenaudotas pakelis. Dalį tos druskos sunaudosime valymui. Likusią druską kai kuriais atvejais galima naudoti buityje, bet geriausia ją išnešti į lauką. Bet ne išmesti į šiukšlyną, o sugrąžinti į žemę, pavyzdžiui, užkasti“, – pataria jauniausia Lietuvos ragana.

Papuošalus ir kitus smulkius daiktus, kuriems nekenkia vanduo, Neringa pataria valyti saulėtomis dienomis ir per Mėnulio pilnatį.

„Tris paras laikau daiktą pašventintame vandenyje, atsineštame iš 3-jų maldos namų (cerkvių ar bažnyčių). Į taurę įpilu po truputį to vandens, sudedu į jį savo papuošalus – nesvarbu, paveldėtus ar pirktus, ir laikau. Laikyti reikia 3 naktis Mėnulio pilnaties šviesoje ir 3 dienas saulės šviesoje. Labai svarbu, kad juos apšviestų ši šviesa. Ypač gerai tai išvalo auksą. Pavyzdžiui, jei vyras su žmona labai barasi ar artėja prie skyrybų, galima pamerkti į šį vandenį savo žiedus ir nuplauti jų sukauptą neigiamą energiją. Kaip namus periodiškai valome, taip ir juos reikia išvalyti“, – pasakoja Neringa.

Pasak jos, jei papuošalai menkaverčiai, ir žinome, kad šiandien įsigijome, nes jie atitiko nuotaiką, jų valyti neverta, nes neilgai trukus juos išmesime. Tačiau jei turime net ir pigų daiktelį, kuris mums brangus, jei tik vanduo jam nekenkia, reikia valyti.

„Tie daiktai taip pat sugeria energiją, todėl juos reikia periodiškai valyti, tvarkyti, prižiūrėti – ne tik nuo fizinio, bet ir nuo energetinio purvo. Jei to daikto negalima pamerkti į vandenį, juos galima valyti kitais būdais. Pavyzdžiui, yra senovinė spinta, kuri perduodama iš kartos į kartą.

Aš nežinau, kas su ja vyko, kokie daiktai joje buvo laikyti. Todėl valykime ją skudurėliu, pamirkytu šventintame pasūdytame vandenyje. Jei vandens turite nedaug, galite jo padauginti – įpilkite į kibirą bent po lašelį (vanduo taip pat turi būti iš 3 vietų), ir visas vanduo kibire bus pašventintas.

Taip man kunigai paaiškino – lygiai kaip visas vanduo, o ne jo dalis, virto vynu, taip nuo šlakelio šventinto vandens visas vanduo tame inde tampa pašventintas. O tada į vandenį įdėkite druskos“, – siūlo Neringa.

Jauniausia Lietuvos ragana primena: druskos paprastai reikia dėti arba 3 šaukštus, arba 3 žiupsnius, arba 3 gabaliukus. „Ir tuo pasūdytu vandeniu daiktą valome su skuduru“, – sako ji.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2018 laikas 17:05 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kurtumo gydymui
Kurtumas liaudies medicinoje, Kurtumas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau