Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Vasario » 24

Kokį darbą rinktis pagal Zodiako ženklą

Gal jaučiatės įstrigę esamame darbe, o gal svarstote, ar šis darbas apskritai jums.  Keli patarimai, kokie darbai tinkamiausi vienam ar kitam zodiako ženklui, rašoma purewow.com.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Geriausi jūsų bruožai: esate kūrybingi, turi daug šaunių idėjų. Na ir turbūt svarbiausia tai, kad nebijote tų idėjų įgyvendinti (ir dažnai įkvepiate kitus eiti paskui jus). Tinkamiausi darbai: jums tiktų aukšto pareigos, darbai, kuriuose būtų rizikos ir adrenalino – didelių įmonių vadovai, asmeniniai treneriai (gal net lenktyninių automobilių vairuotojai, jei jaučiate ypatingą potraukį nuotykiams).

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Geriausi jūsų bruožai: esate ramūs, tvirtai stovite ant žemės, perduodate aplinkui esantiems šią poziciją. Klausimas, kaip rasti stabilumą, bet neįstrigti profesine prasme? Tinkamiausi darbai: restauratoriai, interjero dizaineriai, someljė, baldų gamintojai. Jums reikia balanso tarp naujumo (tai atrasite lietimo, pojūčių aspektuose) ir stabilumo (įsižeminimo, kurį patirsite kasdien tai darydami).

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Geriausi jūsų bruožai: esate meistriški komunikuotojai su unikaliu gebėjimu suburti žmones. Tinkamiausi darbai: jums tiktų profesija, kurioje galima suderinti daug asmenybės tipų, pvz., stilisto, visažisto, vertėjo ar žurnalisto darbas (galima derinti pora iš minėtų profesijų).

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Geriausi jūsų bruožai: jūs turite tai, kas vadinama kūrybine vizija. Pasitikėkite ja, kad ir kaip keistai ar pašėlusiai ji kartais atrodytų. Jūsų idėjos kyla iš praeities patirčių (ir ne tokios jau beprotiškos, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio). Tinkamiausi darbai: jums tiks darbai, kur susikerta praeitis ir dabartis, pvz., antikinių dirbinių pardavėjo, akušerės padėjėjo, galbūt vertėtų pagalvoti apie fantastinių romanų rašymą.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Geriausi jūsų bruožai: jums darbas ir žaidimas yra neatsiejami. O tai nėra blogai (tiesa, kartais gresia pervargimu). Jūs ekstremaliai aistringi, kad ir ką darytumėte, atsidedate tam visa širdimi, o tai įkvepia kitus sekti jūsų pavyzdžiu. Tinkamiausi darbai: tokios profesijos, kur jaustumėtės savimi (net atviri kaip vaikai, smalsūs, nuoširdūs). Jums tiktų būti mokytoju, sakyti įkvepiančias kalbas, dirbti viešųjų ryšių sferoje – ten, kur galėtumėte nukreipti energiją dėl kilnaus tikslo ar padėti žmonėms.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Geriausi jūsų bruožai: jūs pastebite kiekvieną smulkmeną. Smulkmenėlę, kurios daugelis nepastebėtų, jūs galite paversti dideliu, gražiu dalyku. Tik pasistenkite pažaboti savo perfekcionizmą. Jums reikia išmokti ir pasitikėjimo. Tinkamiausi darbai: chemikai, kvepalų kūrėjai, kraštovaizdžio specialistai. Ką bendro turi šios profesijos? Jose svarbios detalės (o tai ir jums svarbu).

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Geriausi jūsų bruožai: unikalus gebėjimas rasti pusiausvyrą darbe ir darbiniuose santykiuose. Gebate įžvelgti kasdienio darbo vertę, tai pat matote ir platesnę perspektyvą, kuri diktuoja mažus žingsnius. Tinkamiausi darbai: jums idealiai tiktų darbas, kuriame reikėtų nuolat tobulintis – tiek asmeniškai, tiek kalbant apie bendrovės vertybes. Galite būti muziejaus kuratoriumi, kultūros kritiku, grafikos dizaineriu ir pan.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Geriausi jūsų bruožai: nebijote gilintis, nevengiate sunkumų, sudėtingų situacijų darbe. Turite aiškią nuojautą, kuri skatina priimti tam tikrus sprendimus, ši intuicija – be galo vertinga. Tinkamiausi darbai: profesijos, kuriose tiesiogine prasme reikia nerti gilyn, tyrinėti – psichologo, chirurgo, detektyvo, archeologo darbai.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Geriausi jūsų bruožai: „mažiau planų, daugiau darbų“ – galėtų būti jūsų moto darbe. Šauliai irgi kreipia dėmesį į detales (panašiai kaip Mergelės), tik jiems patinka didesnės, daugiau nuotykių žadančios erdvės. Tinkamiausi darbai: kelionių gidai, pilotai, mokytojai, kunigai. Minėtos profesijos žada niekada nesibaigiantį mokymąsi, ribų kirtimą.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Geriausi jūsų bruožai: jūs kovojate prieš struktūrą, o tai ne visada lengviausias kelias. Bet pasitikėjimas savimi, jūsų ištvermė gali kalnus nuversti. Tinkamiausios profesijos: lyderiavimas bet kokiu lygiu – darbe, bendruomenėje ir pan. Jūs paisote darbo etikos, tuščiai nelaidote liežuvio.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Geriausi jūsų bruožai: jums neegzistuoja status quo, laužote taisykles, jus įkvepia tai, kas nauja, ekscentriška (kiti gali to gėdintis). Tinkamiausi darbai: kažkas turi rinktis netradicines profesijas: astronautų, išradėjų ar technologijų kūrėjų, šuolių parašiutu instruktorių, akrobatų. Kažkas turi būti radikalūs aktyvistai. Jums pakanka gabumų minėtoms veikloms.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Geriausi jūsų bruožai: savo pasaulyje jūs nieko nesmerkiate, tai vienas geriausių jūsų bruožų. Jūs leidžiate kitiems būti tokiais, kokie jie yra, skatinate bet kokią kūrybingumo išraišką. Tinkamiausi darbai: jums tinka profesijos, kuriose nereikia varžyti jausmų – dvasiniai mokytojai, muzikantai, poetai, fotografai…

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.delfi.lt/gyvenimas/astrologija/kokie-darbai-tinkamiausi-kiekvienam-zodiako-zenklui.d?id=73212636

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Varškės spurgos
Gardžių varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos. Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau