Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Liaudies medicina, Sveikata » Liaudies medicina, Sveikata

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


28.06.2017, 10:43
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (9419)

Naujienų portalų, žurnalų ir net reklamų antraštės mirga pranešimais, kad Nobelio premijos laureatas vokiečių gydytojas Otto Warburgas nustatė, kas iš tikrųjų sukelia vėžį. Dažnai klaidingai teigiama, kad garsusis gydytojas pirminėmis vėžinių ligų priežastimis įvardijo deguonies trūkumą ir rūgštinę organizmo terpę ir dėl to buvo apdovanotas Nobelio medicinos premija. Tačiau realiai Otto Warburgas tiesiog ištyrė, kad mažas deguonies kiekis ir rūgštinė terpė būdinga vėžinėms ląstelėms. Nors abu teiginiai skamba panašiai, tačiau iš tiesų skiriasi.

Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 07:58
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (3366)
Pirmas klausimas, ar gazuotu vandeniu vadinami saldūs, gaivieji gėrimai ar grynas vanduo? Niekas neabejoja, kad vanduo organizmui yra reikalingas ir jo rekomenduojama kasdien išgerti gana didelį kiekį. Tačiau limonadai, net dietiniai, nėra naudingi sveikatai. O kaip gazuotas vanduo? Ar jį būtų galima laikyti sveiku? O gal geriant per daug poveikis būtų toks pat, kaip geriant limonadus? Laikas išsiaiškinti tiesą!
Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 07:27
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (10101)
Maždaug šešis dešimtmečius tradicinės medicinos bendruomenė laikėsi nuostatos, kad vėžys išsivysto dėl ląstelių branduolio valdymo funkcijų pokyčių. Pagal šią koncepciją (žinomą kaip ląstelių branduolio funkcijų sutrikimas), vėžiniai pakitimai yra negrįžtami ir vėžį gydyti galima tik pašalinant ląsteles chirurginiu būdu, sunaikinant jas švitinimu ar taikant chemoterapiją. Tačiau ši nuomonė yra klaidinga. Nuo 1938 m. maisto fiziologai surinko gausybę įrodymų, kad vėžys kyla ne branduolyje, o ląstelių mitochondrijose.
Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 21:08
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (14732)

Man 40 metų ir aš niekada nebuvau pas gydytoja! Dėka natūralios medicinos! Štai šis receptas kuri aš vartoju! Dažniausi vizitai pas gydytojus yra dėl peršalimo ar gripo. Šis natūralus vaistas jums padės pašalinti gerklės skausmo simptomus ir išgydys ją, kaip galima greičiau.

Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 19:52
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (15208)

Daugelis Indijos populiarių receptų remiasi į vaistinius prieskonius, pavyzdžiui, ciberžolę, imbierą, cinamoną, gvazdikėlį... Jums siūlomas stiprios arbatos receptas, kuris aktyvuoja visų organų ir sistemos produktyvų darbą, o taip pat padeda išvalyti visą kūną!

Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 15:01
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (3660)
Biochemikas dr. Ernestas Krebsas XX a. šeštojo dešimtmečio pradžioje intensyviai ieškojo priežasties, lemiančios vėžinių ląstelių atsiradimą ir dauginimąsi. Mokslininko tyrimai leido jam atrasti raktą, kuris galėtų įveikti šią sunkią ligą. Pasikliaudamas nuojauta, kad vėžys gali būti organizmo metabolizmo reakcija į netinkamą dietą, dr. E. Krebsas ėmėsi nagrinėti Pakistano Šiaurėje Hunzos slėnyje įsikūrusių genčių gyvenimo būdą ir įpročius. Nes šio nuostabaus grožio regiono valdžia teigė, kad vietinių gyventojų gyvenimo trukmė siekia net 120 metų, o garbaus amžiaus senoliai gali pasigirti puikia sveikata.
Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 08:49
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (2331)
Milijonai vyrų patiria problemų dėl prostatos, tačiau dažnai radikalus gydymas ar vaistų vartojimas gali net pabloginti situaciją. Nauji tyrimai parodė, kad paprasčiausias sėmenų vartojimas gali būti pats geriausias būdas simptomams pašalinti ir sveikatai susigrąžinti.
Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 07:20
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (2722)
Mokslininkų atlikti tęstiniai tyrimai įrodo, kad žarnyno bakterijų kolonijos, virusai ir bendra virškinimo trakto mikroflora gali daryti tiesioginę įtaką žmonių sveikatai, kartais net tapti ilgą gyvenimo trukmę lemiančiu veiksniu. Spėjama, kad sveikos žarnyno mikrofloros pagrindas yra subalansuota dieta, kuri atkuria naudingųjų žarnyno bakterijų pusiausvyrą. Tokioje dietoje neturėtų būti daug perdirbtų maisto produktų ir gyvulinio maisto, užteršto antibiotikais. Taip pat mokslininkai tikina, kad svarbu vengti vaistams atsparių bakterijų štamų, kurių dažniausiai aptinkama gydymo įstaigose. Tikėtina, kad būtent subalansuota žarnyno mikroflora yra raktas į žmonių ilgaamžiškumą,
Sužinok daugiau ...
26.06.2017, 20:58
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (2974)
Kai žmogaus kūnas yra sveikas, jis turi galingą armiją, kuri saugo organizmą nuo mikrobų, parazitų ir virusų. Ši armija – žmogaus imuninė sistema. Ji saugo žarnyną ir kraujotaką nuo visko, ką palaiko svetimu. Tai – kompleksinis tinklas, susidedantis iš specializuotų ląstelių ir organų, jis kartu sunkiai dirba ir diferencijuoja savas ląsteles nuo nesavų.
Sužinok daugiau ...
26.06.2017, 20:47
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (2196)
Senjorai galėtų sumažinti riziką susirgti pneumonija ir gripu, jei papildomai vartotų vitamino E. Per vieną tyrimą prieita prie išvados, kad, reguliariai vartojant po 50 mg vitamino E per dieną, susirgimo rizika sumažėja 72 proc., ypač jei asmuo visą gyvenimą rūkė. Pozityvus efektas pastebėtas kaip tik tarp tų senjorų, kurie neseniai metė rūkyti.
Sužinok daugiau ...
26.06.2017, 20:35
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (2019)
Sotieji riebalai pramoniniu būdu pagamintuose produktuose - net dantų pastoje - gali skatinti vėžio plitimą. Taip nustatyta per vieną naują tyrimą.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 367 368 369 370 371 ... 482 483 »