Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 7

Štai kaip greitai atsikratyti pienligės ir kandidozės! 9 stiprios ir paprastos priemonės, kaip išspręsti šią problemą!

Puiku! Tikrai labai paprasta ir efektyvu!

Štai kaip greitai atsikratyti pienligės ir kandidozės!

Pienligė ir kandidozė burnos ertmėje - tai infekcija kuri laikosi burnos ertmėje ir kuri atsiranda, kai imuninė sistema yra silpna ir negali kontroliuoti apsaugos nuo šio grybelio.

Ši infekcija sukelia mažas baltas dėmelias, kurios dažniausiai pasireiškia ant liežuvio ir skruostų, gali išsivystyti  ir ant gomurio, dantenos, tonzilių ar gerklėje.

Kiti simptomai yra paraudimas, sunku nuryti, skonio praradimas ir skausmas.

Jei dažnai būna burnos kandidozė, tai ženklas, kad nusilpusi imuninė sistema. Pirmas dalykas, ką reikia padaryti, tai valgyti sveiką maistą, rūpintis burnos higiena, pailsėti ir gerai išsimiegoti.

Paprasta ir veiksminga namų terapija, kuria galima kontroliuoti infekciją ir palengvinti simptomus:

1. Druska
Druska yra geriausias būdas gydymui, nes ji neleidžia auginti grybelį ir dezinfekuoja burnos ertmę.
Sumaišykite šaukštą jūros druskos ar Himalajų druskos su pusės stiklinės šilto vandens.

Praskalaukite burną keletą kartų per dieną, tęskite kol būsite patenkinti rezultatu.

2. Jogurtas

Jogurtas su probiotikais gali padėti aftoziniam stomatitui gydyti, jame yra gyvos kultūros, laktobakterijos, kurios padeda virškinimui, taip pat pašalina bakterijų augimą.

Rekomenduojama gerti 2-3 stiklines jogurto per kelias savaites.

3. Kokosų aliejus

Kokosų aliejus yra itin efektyvi priemonė nuo burnos infekcijos, tai padeda sumažinti diskomfortą, kurią sukelia pienligę.

Įsidėkite į burną nedidelį kiekį (1 arbatinį šaukštelį) kokosų aliejaus ir palaikykite 5-10 minučių, po to išspjaukite.

4. Obuolių actas

Obuolių acte yra fermentų, kurie gali kontroliuoti Candidos infekcijos augimą. Taip pat padeda kontroliuoti rūgšties kiekį organizme, kovojant su infekcijos plitimu, stiprina imuninę sistemą.

5. Arbatmedžio aliejus

Arbatmedžio aliejus - dar vienas dalykas, kuris gali būti naudojamas kandidozės gydymui. Jo priešgrybinės savybės gali kontroliuoti mielių augimą, o tai padeda išgydyti kandidozę.

Įpilkite 4 ar 5 lašus arbatmedžio aliejaus į puodelį šilto vandens. Praskalaukite keletą minučių burną.

Negalima gerti aliejaus, tai gali sukelti šalutinį poveikį. Pakartokite du kartus per dieną, kol pasijusite geriau.

6. Kepimo soda

Natrio bikarbonatas yra geras ir pigus sprendimas gydant burnos kandidazės problemą. Tai padeda palaikyti rūgšties lygį burnoje.

Sumaišykite 1 ar 2 šaukštelius sodos su šiek tiek vandeniu, kad gautumėte pastą. Padėkite pastą paveiktose vietose, palikite ją keletą minučių, tada nuplaukite šiltu vandeniu. Pakartokite 2-3 kartus per dieną.

7. Cinamonas

Jis turi galimybę nužudyti parazitus, grybelį ir kontroliuoti Candidos augimą. Į stiklinę verdančio vandens įdėkite 1/2 šaukštelio cinamono, palaukite 10 minučių ir gerkite po 1-2 stiklines per dieną.

8. Česnakas

Česnakai yra puiki priemonė pašalinti grybelį ir padidinti imuninę sistemą. Valgykite 2-3 skilteles žalio česnako per dieną.

9. Raudonėlio (oregano) aliejaus

Raudonėlio (oregano) aliejus kenksmingas mielėms, kurios sukelia stomatitą. Remiantis tyrimais, tai labai naudinga priemonė kovojanti su Candida albicans. Tai stimuliuoja imuninę sistemą.

Sumaišykite 2-3 lašus raudonėlio aliejaus ir 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Įdėkite mišinį į burną ir 10 minučių praskalaukite, tada išplaukite šiltu vandeniu. Kartokite du kartus per dieną, kol neatsikratysite stomatito.

Kad jūsų burna visada būtų švari ir sveika, rekomenduojama valyti dantis su kartus per dieną ir naudoti dantims skirtą siūlą. Nevalgykite saldžių maisto produktų, kurie didina mielių augimą.

Štai kaip greitai atsikratyti pienligės ir kandidozės!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:40 Receptai – Patiekalai Medus, kiaušinis gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Sviesto, Kiaušinio trynių, Miltų, Medaus

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau