Svetainėje sukaupta daugiau nei 1000 sveikatos patarimų. Ieškokite patarimų ir ne tik:

Pagrindinis » Kategorija: Sveikatos patarimai | Liaudies medicina » Peržiūrų: (9.3K) Komentarų: (0) (11.06.2017 - 16:34)

Moliūgų medus - tikra bomba stiprinti imunitetą ir ne tik!

Keista! Paprastas moliūgas taps tikru vaistu!

Galbūt jūs niekada negirdėjote apie moliūgo medų, tačiau šis skanus ir sveikas maistas skirtas organizmui. Perskaitę šį straipsnį, jūs tikriausiai pradėsite jį naudoti kiekvieną dieną.

Dėl didelio kiekio vitaminų ir beto karotino, šis medus stiprina imuninę sistemą, dėka švelnaus laisvinamųjų ir diuretiko savybių, tai puikus pasirinkimas gydant lėtinį vidurių užkietėjimą ir kitas storosios žarnos ligas.

Moliūgų medus - tikra bomba stiprinti imunitetą ir ne tik!

Tai labai efektyvi priemonė esant tulžies sekrecijos, kepenų ir inkstų problemoms. Šis medus yra geras pasirinkimas žmonėms, kurie turi aukštą cholesterolio kiekį. Teigiama, kad tai vienintelis natūralus vaistas šlapimo takų gydymui.

1. Vaistas. Pasigaminti moliūgo medaus namuose jums reikės:

Ingredientai:

  • prinokusio moliūgo;
  • medaus.

Paruošimas:

Nupjaukite moliūgo viršų, išimkite sėklas ir ląstelieną (minkštumą). Po to, į skylę, kurią jūs išpjovėte, įdėkite medaus. Tada uždenkite moliūgo viršutine dalimi, kuria nupjovėte.  Paikite 10 dienų vėsioje vietoje, kad nusistovėti, tada išimkite tik medų.

Viskas moliūgo medus paruoštas naudojimui.

Geriausia šį medų laikyti šaldytuve, švariame stiklainyje su dangteliu, ne ilgiau, kaip vieną mėnesį. Turite vartoti nuo 2-3 šaukštelių per dieną, kiekvieną dieną.

2. Maistas. Dar vienas moliūgo medaus receptas, pasigaminti moliūgų marmeladą, moliūgu uogiene su medumi:

Ingredientai:

  • cinamonas;
  • cukrus, 250 gramų;
  • gvazdikėliai;
  • moliūgai, 1 kilogramas;

Paruošimas:

Moliūgus nulupkite, jų minkštimą sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cukrumi. Palaikykite iki tol, kol išsiskirs sultys.

Virkite ant didelės ugnies. Nuolat nusemkite išsiskyrusias sultis į kitą indą.

Susemtas sultis dar kartą pakaitinkite, suberkite cinamoną, gvazdikėlius, virkite tol, kol sutirštės iki grietinės tirštumo.

Tokį medų galima virti ir iš meliono, tik nereikia dėti cukraus.

Patiko straipsnis? Pasidalinkite su draugais tinkluose! Prisijunkite prie mūsų paskyroje, kad nepraleistumėte įdomių dalykų!


ŽYMĖS: gaubtinė žarna, moliugo medus, moliūgas, vidurių užkietėjimas, medus is moliugo, kepenys, moliugu marmeladas, cholesteloris, imunitetas

Paranormal.lt medžiagos citavimas negavus išankstinio paranormal.lt sutikimo neleidžiamas. Išimtinių teisių pažeidimas užtraukia baudžiamąją atsakomybę.


// Susiję straipsniai »

Komentarai: (0) Komentuoti gali tik registruoti vartotojai!
avatar