Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Rugpjūčio » 26

NSO «Juodasis riteris» virš Floridos

Internete pasirodė vaizdo įrašas, paslaptingo juodo neatpažinto skraidančio objekto (NSO). NSO "kabėjo" danguje virš Floridos miesto. Šis vaizdo įrašas sparčiai populiarėja.

Vaizdo portale "Yuotube" yra pasirodžiusios su šiuo neatpažintu objektu jau kelios vaizdo versijos. Kaip, teigia patalpinęs vaizdo medžiagą autorius, šis vaizdo įrašas buvo nufilmuotas vienos gyventojos iš JAV, Florida, Džeksonvilio miesto. Beje, ji manė, kad filmuoja danguje aitvarą. Į kadrą pateko

paslaptingas juodos spalvos skraidantis objektas, nuo kurio vėliau atsiskyrė dar keletas mažų neatpažintų skraidančių objektų. Pasak liudininkų, neatpažintas skraidantis objektas NSO prabuvo danguje dar keletą minučių ir pradingo.

"Ateivių medžiotojai"  prilygino šį objektą su "Juoduojų riteriu". Manoma, kad jis randasi šiuo metu Žemės orbitoje ir kartas nuo kart siunčia signalus į mūsų planetą, kurių neįmanoma iššifruoti. Mokslininkai mano, jo amžius yra apie 13 tūkstančių metų.

Video: Mysterious Black Knight Satellite Is REAL! Alien Coverup Uncovered 8/7/2015

Pirmą kartą apie jį buvo pradėta kalbėti 1954 m., kai oro pajėgų pareigūnas Donaldas Keio, pareiškė, kad matė paslaptingą skraidantį objektą. Vėliau buvo prisimintas 1998m., kada "Juodasis riteris" buvo nufilmuotas kosmose Endeavour įgulos. Šios nuotraukos yra laikomos labiausiai įtikinamos, kad egzistuoja nežemiškos kilmės palydovai.Tačiau, kai kurie mokslininkai mano, kad "Juodasis riteris" buvo sukurtas Žemėje priešistoriniais laikais egzistavusios civilizacijos.

Ufologas Taileris Glockner sako: šis laivas atrodo, kaip ir 1998m. nuotraukose. Kyla klausymas - kodėl "Juodasis riteris" išėjo iš orbitos ir priartėjo taip arti Žemės?"

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 15:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišinys nuo karščiavimo, temperatūros
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, temperatūra. Ingredientai: liepos žiedai, čiobrelis, ramunėlės žiedai, vanduo.

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:33 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils. Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau