Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 21

Nuostabu! 3 veido kaukės, o rezultatai matosi nuo pirmojo taikymo!

Naudokite šias veido kaukes ir atrodysite 20 metų jaunesni! Grožio procedūros namuose! Pigu, natūralu ir greita!

Aspirinas yra populiarus analgetikas, kuris buvo naudojamas skausmui malšinti, karščiavimo daugelį metų. Bet, be savo gydomųjų savybių, jeigu aspirinas naudojamas tinkamai, turi daug privalumų grožiui.

Aspirino pagrindinė veiklioji medžiaga turi salicilo rūgšties, junginį, kuris yra išskirtinis odai. Viena iš geriausių priemonių odai, spuogams, tamsioms dėmėms ir kitoms odos problemoms.

Kaip paaiškėjo, aspirinas yra puikus veido odos šveitiklis. Jis pašalina nereikalingas odos ląsteles ir riebalų perteklį nuo veido, tuo pačiu sumažina porų dydį.

Nuostabu! 3 veido kaukės, o rezultatai matosi nuo pirmojo taikymo!

Štai, 3 nuostabūs metodai, naudojant aspiriną!

Receptas №1

komponentai:

  • 3 tabletės aspirino;
  • 3 šaukštai vandens.

Naudojimas:

Sudėkite aspiriną į vandenį ir tada sumalkite juos į pastą. Dabar, ant nuvalyto veido, dėkite pastą ir masažuokite odą, lengvais sukamaisiais judesiais. Tada, palikite kaukę veikti 5-10 min. Pakartoti šią procedūrą būtina 1 kartą per savaitę, jei jūsų oda yra riebi, galite 2 kartus.

Receptas №2

Ši kaukė yra puiki tiems, kuriems reikia kovoti su spuogais, dėmėmis ir kitomis odos problemomis. Šią kaukę reikia naudoti naktį, nes dienos šviesa, gali dirginti odą.

komponentai:

  • 3 tabletės aspirino;
  • 3 šaukštai citrinos sulčių.

Nuostabu! 3 veido kaukės, o rezultatai matosi nuo pirmojo taikymo!

Naudojimas:

Aspirino tabletes sudėkite į citrinos sultis ir sumalkite jas, kad gautumėte pastą. Tada, dėkite mišinį ant veido odos ir palikite veikti 10 minučių, nuplaukite vandeniu.

Receptas №3

Ši kaukė gali sumažinti poras, randus ir tamsias dėmes ant veido. Šis mišinys sukuria veiksmingą drėkinamąjį poveikį, kuris gali sumažinti senėjimo požymius ir simptomus, pagerinti veido būklę. Normalus veido kaukės naudojimas padės suminkštinti veido odą ir atkurti blizgesį.

Pagalbinės medžiagos:

  • 5 tabletės aspirino;
  • ½ šaukšto natūralaus medaus;
  • 1 šaukštą jogurto.

Naudojimas:

Sutrinkite aspiriną į miltelius. Gerai sumaišykite juos su likusiais ingredientais. Prieš, naudojant kaukę, uždėkite ant veido rankšluostį, sumirkyta šiltame vandenyje, kad atidarytų poras. Tada, užtepkite plonu sluoksniu šią veido kaukę. Palikite ją veikti 20-30 minučių. Tada, nuplaukite šiltu vandeniu ir užtepkite drėgno kremo ar aliejaus.

Nuostabu! 3 veido kaukės, o rezultatai matosi nuo pirmojo taikymo!

Jei patiko šios veido kaukės, pasidalinkite su draugais. Nustebinkite savo artimus. Mes visi norime būti jauni ir gražus, tiek vyrai, tiek moterys. O, jeigu, šias priemonės išbandysite, išsaugokite šį straipsnį, kad galėtumėte pasidalinti rezultatais. Norėtųsi priminti, visada, visų pirma, patikrinkite mišinius su mažu kiekiu ir ne ant veido. Odą, veidą turime tik vieną. Būkime visi gražūs!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 17:53 Receptai – Patiekalai Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sp...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau