Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 8

Šlapimo rūgšties kristalų pašalinimas iš sąnarių, 8 natūralios priemonės

Lengva ir paprasta!

Podagra dažniausiai paveikia vyresnio amžiaus žmones, o tai sukelia didelius skausmus, o taip pat ir kitus simptomus, pavyzdžiui, patinimai, paraudimai ant pirštų ir rankų.

Podagra gali atsirasti ir ant kitų kūno vietų, įskaitant kelius, alkūnes, pečius ir kulkšnis. Tačiau, yra ypač efektyvių natūralių priemonių, kurios gali padėti gydyti podagrą ir simptomus.

Šlapimo rūgšties kristalų pašalinimas iš sąnarių

Pirmiausia, turime nurodyti podagros priežastis, kurios būna dažniausios:

  • genetika;
  • hipertenzija;
  • alkoholio vartojimas;
  • nutukimas;
  • leukozė;
  • psoriazė.

Podagra išsivysto, kai organizmas priverstas perdirbti pernelyg didelį kiekį baltymų iš raudonos mėsos ar panašių produktų. Paprastai, dauguma jų yra pašalinama iš organizmo, per prakaitą ir šlapimą. Tačiau, kiti lieka.

Norėdami išvengti šlapimo rūgšties kristalų susidarymo, svarbu žinoti, kad podagra yra iš esmės mitybos rezultatas ir pasekmė.

Be to, jums reikia padidinti vandenio suvartojimą ir išlaikyti kūną hidratuoti. Tai padės jums pašalinti šlapimo rūgšties kristalus iš organizmo.

Šios gamtos gydymo priemonės gali būti naudingos mažinant šlapimo rūgštį iš sąnarių ir kraujo:

  1. Paimkite prinokusių pomidorų ir išspauskite sultis. Gerkite šias sultis tris kartus per dieną.
  2. Užvirinkite pinta vandens (apie 0,5 litro) ir įdėkite pusę svogūno, 50 gramų kopūsto ir 3 šakeles petražolės. Virinkite 15 minučių, tada nuimkite. Perkoškite ir palikite atvėsti. Tada, įpilkite vienos citrinos sulčių. Mišinį išgerkite prieš pat vakarienę.
  3. Sumaišykite 3 šaukštus sojų pupelių aliejų ir 3 šaukštus rozmarinų aliejaus. Naudokite šį mišinį masažuojant pažeistą vietą.
  4. Įdėkite pusę svogūno į 1 litrą vandens ir virkite. Palikite mišinį 5 minutėms. Įdėkite šiek tiek medaus. Gerkite vaistą tris kartus per dieną.
  5. Sumaišykite vieną mangą, 4 morkas, 30 gramų braškių ir ananaso gabalėlį, sulčiaspaude. Vartokite šį mišinį ryte ant tuščio skrandžio ir vakare, atsižvelgiant simptomų pasunkėjimo atveju.
  6. Įdėkite kukurūzo burbuolę į vandenį ir virkite 10 minučių. Tada perkoškite mišinį ir gerkite 3 kartus per dieną.
  7. Įdėkite 2 šaukštus persikų į 1/2 litro verdantį vandenį. Perkoškite skystį po 10 minučių ir palikite atvėsti. Įdėkite medaus pagal skonį. Vartokite šį vaistą kas dieną.
  8. Įdėkite 30 gramų spanguolių į 1 litrą vandens ir virkite 5 minutes. Perkoškite ir gerkite 3 kartus per dieną.

Ingredientai:

  • 1 vidutinis agurkas;
  • 1 skiltele citrinos;
  • 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero šaknies;
  • 2 stiebai salierų.

Paruošimas:

Supjaustykite agurką ir salieras. Sumaišykite jas maišytuve su kitais ingredientais. Maišykite, kol gausite norimą skystą mišinį.

Naudojimas:

Gerkite šį gamtos natūralų mišinį nuo 1 iki 3 kartų per dieną. O, norint gauti geresnius rezultatus ryte gerkite ant tuščio skrandžio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

12.09.2019 laikas 20:52 Receptai – Patiekalai Stulbinantis pyragas su švelniu kremo įdaru

Šio kepinio originalumas yra tame, kad į orkaitę dedama skysta tešla. Bet kepimo procese dėl ingredientų riebumo skirtumų pyragas savarankiškai išsisluoksniuos ir gausis stulbinantis pyragaitis su švelniu kremo įdaru.

...

Skaityti daugiau

30.07.2019 laikas 19:36 Receptai – Patiekalai Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę laši...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau