Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 25

Uždėkite sodą po akimis ir rezultatas jus nustebins!

Patikėkite jūs nenusivilsite.

Dažnai žmonės galvoja, kad pigūs vaistai, pasigaminti namie savarankiškai negali susidoroti su odos problemomis. Tačiau, tai ne tiesa - daugelis mokslininkų su jumis nesutiktų. Neseniai jie nustatė, kad paprasta valgomoji soda gali labai padėti jūsų odai - ji apsaugo, prisideda prie gijimo ir atnaujinimo. Patikėkite, jei jūs nuspręsite išbandyti ant savęs, jūs nenusivilsite. Šie paprasti balti milteliai padeda organizmui kovoti su bakterijomis, valo odą, gydo spuogus ir padaro jūsų odą lygią, švelnia ir elastinga.

Uždėkite sodą po akimis ir rezultatas jus nustebins!

Veido kaukė soda.

Tokios veido kaukės jūs dar nebandėte. Jos pagaminimui reikia minimalių pastangų, tačiau tai labai veiksminga. Be to, jei norite pakeisti ir pagerinti šį poveikį, jūs visada galėsite pridėti naujų ingredientų. Sumaišykite šauktą šalto vandens ir pusę šaukto sodos. Dėkite šį mišinį tolygiai ant veido, o tada palaukite 5-10 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu, sudrėkinkite minkštu skudurėliu, tada užtepkite, bet kokį drėkinamą kremą, kurios sudėtyje nėra aliejų.

Kuo ši kaukė yra naudinga?

Soda yra natūralus anti-bakterinis ingredientas, be to, ji padeda išvalyti odą nuo spuogų ir sumažinti uždegiminių procesų. Ji užgydo spuogų žaizdas ir pagerina odos atsinaujinimą.

Soda labai padeda atsikratyti spuogų. Tai ne tik kovoja su uždegiminiu procesu, kurį sukelia spuogai, bet ir minkština odą aplink spuogo "branduolį", todėl lengviau juos pašalinti.

Valgomoji soda puikiai valo užsikimšusias odos poras. Leidžia odai "kvėpuoti" ir užkertą kelią uždegimams. Soda sugeria riebalų perteklių, taip užkirsdama kelią užsikišti poroms.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau