Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » 2019 » Balandžio » 6

Gydytojas natūropatas teigia: šiuolaikinė duona yra vienas iš baisiausių žmonijos išradimų

Medicinos mokslo kandidatas, gydytojas natūropatas, Viktoras Chruščiovas: „Aš išbraukiau iš savo (ir savo pacientų) maisto raciono šiuolaikinę duoną.“

Reikalas tame, kad jei mes valgome mielinę duoną, tai mielės, patekdamos į mūsų kraują, pradeda daugintis ir vartoti mūsų vitaminus, mikroelementus ir baltymus.

Ir tuo pat metu išskiria savo funkcionavimo produktus – toksinus, t.y. mielės parazituoja mūsų organizme. Ir aš manau, kad šiuolaikinė duona yra vienas iš baisiausių žmonijos išradimų.

duona, mielės, nuodai, bakterija, žarnynas, mityba, šiuolaikinė duona

Kepimo metu šiuolaikinės mielės pavirsta glitimo kapsulėmis. O žarnyne išsilaisvina iš šių kapsulių ir pažeidžia gleivinę bei normalią žarnyno mikroflorą. Be to, jie parazituoja ne tik žarnyne, bet ir gyvena kraujo plazmoje bei laisvai dauginasi (daugiausia pumpuruoja).  Tai gali baigtis įvairiais intoksikacijos tipais, grybeliniais susirgimais, imuniteto pažeidimu, kas daugeliui gali sukelti chroniškus susirgimus ir naviko procesus.

Ir jei nustosime valgyti šiuolaikinę mielinę duoną – tai, tik po 5 metų mes savo kraujo plazmoje neaptiksime mielinių ląstelių.

Iki XX amžiaus 40 metų buvo vartojamos visai kitos rūšies mielės. Mes jas vadinome „apynio mielės“. Šios mielės nebuvo žmogaus simbiotinė antagonistinė mikrofloros bakterija (t.y. nežudė naudingųjų bakterijų, kurios gyvena storajame žarnyne), tačiau tešla kilo apie parą ir tai duonos kepėjams netiko.

Norėdami pagreitinti gamybos procesą, pradėjo vartoti visai kitos rūšies mieles, kurios oficialiai (ir tai yra vieša informacija) laikomos „sąlygiškai patogeniniais mikroorganizmai“, t.y. tokiais, kurie sukelia susirgimą tam tikromis sąlygomis, tai dabar yra vadinama „termofilinės mielės“. Tešla iškyla maždaug per vieną valandą.

duona, mielės, nuodai, bakterija, žarnynas, mityba, šiuolaikinė duona

Termofilinės mielės, kurios dabar vartojamos duonos kepime yra ŽMOGAUS SIMBIOTINĖ ANTOGONISTINĖ MIKROFLOROS BAKTERIJA.

Tai reiškia, kad šių mielių išsiskyrimas žudo tuos storosios žarnos mikrobus, kurie paprastai turi gaminti vitaminus, nepakeičiamos amino rūgštis, naudingas biologiškai aktyvias medžiagas ir daugiau kitų žmogui reikalingų medžiagų.

Niekas neišdrįso palikti komentarą.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomone su kitais.
avatar


TavoSkelbimai.lt Skelbimų lenta