- 01.01.2020
- 3.7 Reitingas
- 2242 Peržiūrų
- Komentarai
Didelis baltymų kieki, didelis geležies ir magnio kiekis! Ši skani sriuba turi didelę maistinę vertę. Dėl to ji idealiai tinka palaikyti puikią sveikatą, bei užkerta kelią, tokioms ligoms, kaip 2 tipo diabetas, demencija ir vėžį!
Būtinai išbandykite šį receptą. Šią raudonųjų lęšių sriubą reiktų įtraukti į savo meniu, dėl priešuždegiminių ir profilaktinių savybių. Ypač tokių ligų, kaip 2 tipo cukrinio diabeto, tam tikros rūšies vėžio ir demencijos, Alzheimerio liga.
Norite sužinoti kodėl? Perskaitykite visas jos savybes, receptą ir paruošimą.
Gydantis ciberžolės poveikis
Ciberžolė – natūralus vaistas nuo uždegimo, palengvina tokias ligas kaip:
- Diabetą;
- Nutukimą;
- Depresiją;
- Nuovargį;
- Astmą;
- Bronchitą;
- Metabolines ligas;
- Alergiją;
- Alzhaimerio;
- Išsėtinę sklerozę;
- Vėžį;
- Psoriazę;
- Širdies ir kraujagyslių ligas.
Net jei nesergate nė viena iš šių ligų, atminkite, kad stresas yra svarbiausias uždegimo veiksnys.
Ciberžolė yra natūralus ir skanus būdas neutralizuoti neigiamą streso poveikį.
Kai kurie tyrimai parodė, kad obuoliai turi lai daug antioksidantų, kurie teigiamai veikia tokias ligas kaip:
- Vėžį;
- Širdies ir kraujagyslių ligas;
- Alzhaimerį;
- Astmą;
- Diabetą;
- Kaulų sveikatą;
- Virškinimo trakto apsaugą;
- Svorio kontrolę.
Lęšiai – vertingas maisto šaltinis
Kalbant apie priešuždegimines priemones ir antioksidantus, lęšiuose yra didelis jų abiejų kiekis. Vartojant, ankštinius augalus, jums gali padėti nuo:
- Cholesterolio;
- Hipertenzijos;
- Uždegiminių žarnyno ligų;
- Osteoporozės;
- Storosios žarnos vėžio.
Lęšių ir ciberžolės sriuba su augaliniu pienu
Žiemą, vasarą ar bet kuriuo metu, jei norite savo organizmui suteikti naudingų maistinių medžiagų ir išvengti lėtinių ligų, tuomet, tai puikus lęšių sriubos su pienu receptas.
Ingredientai:
- 2 puodeliai raudonųjų lęšių;
- 3-4 puodeliai karšto vandens;
- 1,5 puodelio augalinio pieno;
- Šaukštelis kokosų aliejaus;
- 1,5 šaukštelio cinamono;
- 1 susmulkintas svogūnas;
- 2 obuoliai, nulupti ir tarkuoti;
- Žiupsnelis kmynų;
- Šaukštelis ciberžolės miltelių;
- Keli žiupsneliai Himalajų druskos.
Raudonuosius lęšius nuplaukite šaltu vandeniu, palikite 2-3 valandas vandenyje, vėl nuplaukite ir nupilkite vandenį.
Puode ištirpinkite kokosų aliejų ir pakepinkite svogūnus, kol jie taps minkštesni ir auksinės spalvos.
Sudėkite obuolius ir ciberžolę ir vėl kaitinkite dvi minutes, dažnai maišykite.
Įberkite lęšius ir užpilkite 2 puodelius vandens. Užvirkite ir virkite 15 minučių, uždengę dangčiu.
Įdėkite prieskonių ir pieno, gerai išmaišykite.
Virkite, kol lęšiai bus minkšti. Įpilkite dar vieną puodelį vandens, jei norite minkštesnės tekstūros.
Norėdami gauti geresnį skonį, troškinkite ant silpnos ugnies.
Patiekite karštą, pagardinkite kokoso drožlėmis ir petražolėmis, jei norite.
Skanaus!
Dar vienas panašus receptas:
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau