Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 16

Tatuiruočių ženklai - mokslininkai nori vaikus pažymėti nematomu rašalu, kad įrodytų, jog jie buvo paskiepyti

(Paranormal) Likus vos keliems mėnesiams iki viešo pranešimo apie Vuchano koronavirusą (COVID-19), Masačusetso technologijos instituto (MIT) mokslininkai paskelbė apie baigtą kurti Žvėries ženklo "tatuiruotės" technologiją, skirtą vaikų skiepų įrašams sekti.

Mikroschema, kurią galima implantuoti tiesiai į odą, buvo sukurta su specialiais nematomais dažais, kuriuos galima užfiksuoti specialiu mobiliojo telefono filtru. Šie dažai plika akimi nematomi.

Iki penkerių metų veikiantis dažiklis aptinkamas naudojant artimojo infraraudonojo spektro šviesą, kuri šviečia į odą toje vietoje, kur jis buvo įvestas. Jis jau išbandytas su kiaulėmis ir žiurkėmis, o kitas žingsnis - pradėti juo švirkšti į tikrus vaikus.

Milijardierius eugenikas Bilas Geitsas (Bill Gates) ragino tai daryti dar plandemijos pradžioje, siūlydamas, kad skaitmeniniuose Kinijos viruso "pasuose" būtų įrašyti žmonių injekcijų įrašai.

"Ši sistema, kuri dar nebuvo išbandyta su vaikais, suteiktų greitą ir lengvą prieigą prie skiepų istorijos, padėtų išvengti kanceliarinių klaidų rizikos ir nedaug padidintų procedūros kainą ar riziką", - pranešė Scientific American, remdamasis žurnale Science Translational Medicine paskelbta studija apie šį projektą.

Kvantinių taškų tatuiruotės žvėries ženklo sistemai užbaigti

Vėl naudodamiesi vargšais, kaip pretekstu sukurti tokią bjaurastį, projekte dalyvaujantys mokslininkai teigia, kad jis padės besivystančioms šalims pasiekti geresnių vaikų sveikatos rezultatų.

"Ypač besivystančiose šalyse, kur medicininiai įrašai gali būti ne tokie išsamūs ar ne tokie prieinami, gali būti vertinga turėti medicininę informaciją, tiesiogiai susijusią su asmeniu", - komentavo tyrime nedalyvavęs Džordžijos technologijos instituto (Georgia Tech) bioinžinerijos profesorius Markas Prausnitzas (Mark Prausnitz).

"Manau, kad tai gana įdomus būdas pasiekti šiuos tikslus."

Taip pat siekiama pranašiško tikslo - sujungti žmonių identifikavimo informaciją į mikroschemos injekciją arba tatuiruotę, kurią būtų galima nuskaityti perkant ir parduodant, patekti į riboto naudojimo pastatus, vairuoti ir dalyvauti socialinėje veikloje.

Pasak MIT bioinžinierių Roberto Langerio ir Anos Jaklenec, pirmiausia ant vaikų odos įspaudžiami maži pleistrai su mikrojadrelėmis, kad jiems būtų galima įšvirkšti vakcinų. Po to jų injekcijos įrodymas saugomas ant kitų injekcijų komponentų.

Paprastu riešo, kaktos ar kitos vietos, kur šie komponentai įšvirkščiami, nuskaitymu vyriausybė gali greitai patikrinti, ar vaikas yra "pasiskiepijęs" pagal vakcinų tvarkaraštį, į kurį dabar įtraukti ir skiepai nuo Fauci gripo.

"Komanda galiausiai panaudojo technologiją, vadinamą kvantiniais taškais - mažyčiais puslaidininkiniais kristalais, atspindinčiais šviesą ir iš pradžių sukurtais ląstelėms žymėti mokslinių tyrimų metu", - rašė "Scientific American". "Įrodyta, kad žmonėms šis dažiklis yra saugus".

Kaip ir galima tikėtis, ne visi pritaria šiam planui. Privatumo ekspertai teigia, kad yra rizika, susijusi su tuo, kad žmonės vaikščios su mikroschemomis savo kūnuose, kuriose yra visa jų asmeninė informacija.

"Skirtingi žmonės ir skirtingos kultūros tikriausiai skirtingai vertins nematomą medicininę tatuiruotę", - pridūrė Prausnitzas.

Visai nestebina tai, kad šį "Žvėries ženklo" tyrimą finansavo Bilo ir Melindos Geitsų fondas. Jis buvo pradėtas dėl "tiesioginio prašymo" iš paties Geitso, kuris teigia norintis, kad šios mikroschemos būtų žmonių kūnuose, siekiant "išnaikinti ligas".

"Jei neturime gerų duomenų, tikrai sunku išnaikinti ligas", - pridūrė Jaklenecas, palaikydamas Gateso darbotvarkę.

Naujausias naujienas apie COVID-19 vakcinas ir sistemingą Žvėries ženklo diegimą rasite svetainėje Demonic.news.

Šaltiniai:

ScientificAmerican.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:59 Receptai – Patiekalai Svaiginantis Karštas Patiekalas Keptuvėje
Įdomus, skanus, sultingas karštas patiekalas! Puikūs pietūs visai šeimai. Išbandyk :)

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau