Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 5

Nepelno siekianti kraujo donorystės tarnyba pradeda derinti neskiepytus pacientus su donorais

Šveicarų gydytojas natūropatas George Della Pietra mano, kad žmonės visame pasaulyje turėtų turėti galimybę laisvai pasirinkti, ar jiems skirti COVID-19 vakcinos injekciją, ar ne.

Jis mano, kad tą patį turėtų daryti ir tie, kuriems perpilamas "paskiepytas" kraujas.

"Problema ta, kad dabar mes neturime pasirinkimo", - sakė Della Pietra, 2021 m. įkūręs ne pelno siekiančią Saugios kraujo donorystės tarnybą, kuri 65 šalyse parenka neskiepytus kraujo recipientus su donorais.

"Nuo pat pradžių buvo labai aišku, kad COVID sukeltas triukšmas yra nekontroliuojamas, - sakė Della Pietra. "Jis nebuvo toks pavojingas, kaip sakoma.

"Kaip natūropatas, negaliu suprasti šios pandemijos, kuri iš tikrųjų niekada nebuvo pandemija. Ji palieka vietos tiek daugybei paaiškinimų".

Della Pietra mano, kad mRNA injekcija yra pavojingesnė, nei farmacijos kompanijos nori pripažinti. Jo teigimu, didėjantis nepageidaujamų reakcijų skaičius verčia abejoti jų saugumu ir veiksmingumu.

Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) duomenys parodė, kad paskiepyti ir sustiprinti žmonės sudarė 58,6 procento (6512) mirčių nuo COVID-19 rugpjūčio mėnesį - nuo 41 procento sausio mėnesį.

"Mes nebegalime sakyti, kad tai neskiepytų žmonių pandemija", - lapkričio 23 d. straipsnyje laikraščiui "The Washington Post" sakė Kaiserio šeimos fondo viceprezidentė Cynthia Cox.

Beveik 70 proc. iš 8 mlrd. pasaulio gyventojų gavo bent vieną COVID-19 mRNA injekciją nuo 2021 m., kai viruso plitimo įkarštyje buvo pradėtos platinti vakcinos.

Kiekvienoje iš trijų pirminių COVID-19 mRNA vakcinų yra COVID-19 "smailiojo baltymo" fragmentų, kurie jungiasi ląsteliniu lygmeniu ir skatina imuninį atsaką į virusą.

Della Pietra tikina, kad šie "smaigų baltymai" sukelia "klasikinius simptomus" - būtent kraujo krešulius, kurie jį "gąsdina".

"Niekada nesu matęs nieko panašaus - ir kalbu ne tik apie smailiuosius baltymus", - sakė Della Pietra interviu telefonu laikraščiui "The Epoch Times".

"Tai neįtikėtina, nes anksčiau niekada neturėjome tokios problemos. Praėjo tik dveji metai. Jie nori išlaikyti naratyvą [kad mRNA vakcina] nėra pavojinga".

Vyras žiūri į savo telefoną duodamas kraujo "Vitalant"
Vyras žiūri į savo telefoną duodamas kraujo "Vitalant" kraujo donorystės centre San Franciske 2022 m. sausio 11 d. (Justin Sullivan/Getty Images)

Nors prieš perpylimą donorų kraujas ir plazma turi būti išvalomi, Saugi kraujo donorystė teigia, kad to nepakanka, kad būtų pašalintos visos mRNA sudedamosios dalys.

"Kalbu apie grafeno oksidą ir nedeklaruotus neorganinius vakcinos komponentus, kuriuos matome kraujyje. Juos pamatę, neįsivaizduoju, kaip galėtume jų vėl atsikratyti", - sakė Della Pietra.

Žvelgdamas į pakitimus skiepytame kraujyje, jis pasakė: "Gerai, turime problemą". Žmonės vakciną gauna "daugiau ar mažiau pro užpakalines duris".

"Jos išvengti nebegalima".

Vien Jungtinėse Amerikos Valstijose kasmet paaukojama apie 16 mln. kraujo vienetų. Iš jų apie 643 000 vienetų yra autologinis kraujas, t. y. paties donoro kraujas, ir šis skaičius kasmet vis didėja, skelbiama svetainėje BloodBook.com.

Della Pietra sakė, kad, jo žiniomis, Šveicarijoje įsikūrusi "Safe Blood Donation" yra pirmoji tokio pobūdžio neskiepyto kraujo donorystės paslauga.

"Taigi, kol kas nėra nė vieno kraujo banko, kuriame būtų galima gauti kraujo be mRNA, net ir pas mus", - teigiama "Safe Blood Donation" interneto svetainėje.

"Ir nors jau kreipėmės į šimtus klinikų, šiuo metu - bent jau Europoje - visos jos vis dar atsisako leisti pas juos pasinaudoti žmogaus teise laisvai pasirinkti kraują - arba bent jau nenori, kad apie tai būtų užsiminta, nes priešingu atveju baiminasi represijų."

Slaugytoja dirba, kai darbuotojai duoda kraujo per kraujo donorystės
Slaugytoja dirba, kai darbuotojai duoda kraujo per kraujo donorystės akciją, surengtą kraujo mobiliajame automobilyje Los Andžele 2020 m. kovo 19 d. (Mario Tama/Getty Images)

Della Pietra teigė, kad pagrindinis Saugios kraujo donorystės tikslas nėra įkurti kraujo banką be mRNA. Veikiau tai yra sudaryti galimybę suderinti neskiepytus kraujo donorus ir neskiepytus recipientus, "kuriuos suburiame į kliniką (medicinos partnerį), leidžiančią pasirinkti kraujo donorą".

Medicinos interneto svetainėje Seed Scientific teigiama, kad kraujo bankai ir biotechnologijų bendrovės už kraujo donorystę kas mėnesį siūlys iki 1 000 JAV dolerių.

Nors Della Pietra sakė, kad neskiepyto kraujo bankų nėra, jis mato, kad neskiepyto kraujo paklausa didėja.

"Štai kodėl nusprendžiau imtis [saugaus kraujo donorystės]. Norėjau sukurti tinklą neskiepytiems žmonėms, kurie ieško kraujo donoro, nes jiems jo reikia - nesvarbu, ar jiems planuojama operacija, ar skubi pagalba", - sakė jis.

Saugaus kraujo donorystė Jungtinėse Amerikos Valstijose pradėjo veikti maždaug prieš mėnesį, kurdama medicinos partnerių infrastruktūrą.

Tačiau dabartinėje medicinos aplinkoje centriniai kraujo bankai, tokie kaip Raudonasis Kryžius, neskirsto kraujo donorų pagal jų skiepijimo ar neskiepijimo statusą.

SARS-CoV-2 spyglių baltymų, prisijungiančių prie ACE2 receptorių
SARS-CoV-2 spyglių baltymų, prisijungiančių prie ACE2 receptorių, atvaizdavimas. (Shutterstock)

"Amerikos Raudonasis Kryžius nesudaro sąlygų skirti donorystę standartiniams kraujo poreikiams tenkinti, nes šis procesas dažnai užtrunka ilgiau ir reikalauja daugiau išteklių nei kraujo preparato gavimas įprastu būdu", - elektroniniame laiške "The Epoch Times" teigė Raudonasis Kryžius.

"Nedideliu skaičiumi atvejų retų kraujo grupių atveju, kai itin sunku rasti suderinamų kraujo grupių, taikoma išimtis. Reta kraujo grupė apibrėžiama kaip tokia, kurią turi mažiau nei 1/1000 žmonių.

"Norime pabrėžti, kad Raudonasis kryžius laikosi visų donorų ir produktų reikalavimų, kuriuos nustatė FDA, siekdamas užtikrinti kraujo tiekimo saugumą, ir yra pasiryžęs ir toliau tiekti pacientams visoje šalyje gyvybę gelbstinčius kraujo produktus."

Nacionalinė medicinos biblioteka teigė, kad "visose tyrimo vietose vidutinės ligoninės išlaidos vienam perpilto kraujo vienetui buvo 155 JAV doleriai, o vidutinis mokestis vienam pacientui - 219 JAV dolerių".

Vis dėlto Raudonasis kryžius, kuris teikia 40 proc. šalies kraujo donorų kraujo, teigė, kad "jokie tyrimai" neįrodo neigiamų kraujo produktų, surinktų iš paskiepytų donorų, perpylimo padarinių.

Daugiau skaitykite čia...

Autorius: Allan Stein iš The Epoch Times (paryškinta mūsų),

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Chačapuri su sūriu pusryčiams per 15 minučių
Chačapuri su sūriu, tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas, jau seniai yra mėgstamas daugelyje šalių. Traški plutelė su gardžiu sūrio įdaru viduje … Taip, tai nuostabu!

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Moteriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų, receptai nuo moteriškų ligų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau