Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 14

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


14.01.2018, 21:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4454)

Paprasta ir efektyvu! Pageidautina vartoti visą mėnesį, tokiu būdu valomas kraujas, visa limfinė sistema, pasišalina peršalimo ligos, galvos skausmas, normalizuojasi medžiagų apykaita ir t.t. Kraujas, kraujo valymas, jodas, receptas, kaip išvalyti kraują.

Sužinok daugiau ...
14.01.2018, 20:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3052)
Vitaminų mišinys iš džiovintų vaisių, citrinų ir medaus yra labai veiksmingas širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai, normalizuoja hemoglobino kiekį kraujyje, virškinimo trakto ligas, o svarbiausia, vitaminų mišinys padeda stiprinti imuninę sistemą. Džiovintų vaisių mišinys, vitaminai, imunitetas, širdies ligos, liaudies medicinos receptas.
Sužinok daugiau ...
14.01.2018, 17:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2428)

Šių augalų preparatai gerina apetitą, gydo uždegimines ligas, normalizuoja skrandžio ir žarnyno veiklą, vartojami sergant kai kuriomis virškinamojo trakto, peršalimo ir kvėpavimo takų ligomis, tuberkulioze, kokliušu, bronchine astma, cukriniu diabetu. Islandinės kerpenos normalizuoja hormonų pusiausvyrą, medžiagų apykaitos procesus, padeda iš organizmo pašalinti nuodingąsias medžiagas, jų preparatai naudojami ir pūliuojančioms žaizdoms, nudegimams bei odos ligoms gydyti. Islandinės kerpenos, antibiotikas, imunitetas, sveikata, Islandinių, kerpenų, užpilkite, kerpenos, paskui, vandens, uždenkite, palikite, nukoškite, dieną, džiovintų, pavirkite, Islandinės, kartus, verdančio, ugnies, mažos, dalis, susmulkintų, stikline.

Sužinok daugiau ...
14.01.2018, 16:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3834)
Įrodyta, kad vėžio išsivystymas itin priklauso nuo mūsų mitybos. Daugelis maisto produktų turi naudingų medžiagų, kurios padeda užkirsti kelią vėžiui. Keli tyrimai taip pat parodė, kad vartojant daugiau tam tikrų produktų, sumažėja vėžio rizika. Šis straipsnis, remdamasis šiais tyrimais, apžvelgs maisto produktus, kurie mažina tikimybę susrigti vėžiu. Vėžio ląstelių, linų sėmenų, rizika, vėžiu, sumažinti, tyrimai, vėžio, mityba.
Sužinok daugiau ...
14.01.2018, 13:43
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3300)

Robertas Lazaras išskrido iš Makarenos oro uosto Las Vege ir nusileido Zonoje 51, kuri yra slapta vyriausybinė bazė poligone Nevadoje. Zona 51 yra maždaug už 125 mylių į šiaurę nuo Las Vego netoliese išdžiūvusio Grum Leiko ežero. Iš tenai mokslininkas buvo pervežtas į dar labiau įslaptintą vietą, esančią maždaug už 15 mylių į pietus nuo Zonos 51. Ši vieta vadinasi S4. Zona S4 yra šalia išdžiūvusio Pepus Leiko ežero. Robertas Lazaras, zona S4, bazė, Ateivių bazė, ateiviai, jav.

Sužinok daugiau ...