Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.01.2018, 19:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15904)
Visgi dažnas nuo geležies trūkumo kenčiantis žmogus į gydytojus kreiptis neskuba. Nors geležies trūkumo simptomai gali būti labai įvairūs, dažniausiai kamuoja nuovargis, koncentracijos stoka, galvos skausmas, nuotaikų svyravimai, energijos trūkumas. Geležies trūkumas, geležis, sveikata, citrinos_sulys, migdolai.
Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 15:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3602)
Suaktyvinta anglis neskiriama vaikams iki 3 metų. Griežtai draudžiama ją vartoti žmonėms, sergantiems žarnyno ar skrandžio kraujavimu, skrandžio opomis ir kitomis patologijomis, kurios pažeidžia virškinimo trakto gleivinę. aktyvinta anglis, aktyvinta anglis organizmo valymui, aktyvuota anglis, aktyvuota anglis degina riebalus, anglis, angliukas valo organizmą
Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 15:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1739)
Smegenys filtruoja skausmo signalus, sklindančius iš kūno. Mūsų mintys ir jausmai juos filtruoja. Smegenys gali prislopinti skausmo stiprumą ir priešingai – paaštrinti. Ilgainiui smegenys gali tapti jautresni lėtiniam skausmui. Jos gali per daug stipriai reaguoti net ir į mažiau intensyvius signalus.
Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 14:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2082)
Ankstyvojoje peršalimo stadijoje rekomenduojama susilaikyti nuo antibiotikų vartojimo. Geriau teikti pirmenybę liaudiškoms gydymo priemonėms, kurias galima naudoti namų sąlygomis. Tačiau, bet kokiu atveju reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju ir atsižvelgti į jo patarimus, nes savigyda gali sukelti rimtų pasekmių ir būklės pablogėjimą. geriausias vaistas nuo persalimo, greitas persalimo gydymas, liaudies medicina nuo persalimo, nuo peršalimo vaistai, persalimas be temperaturos, persalimas kaip greitai pasveikti, peršalimo gydymas, persalimo gydymas liaudiskai, vaistai nuo persalimo ir slogos, vaistai nuo persalimo vaikams.
Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 14:02
Burtai, Magija Peržiūrų (3281)
Opalas yra apgaulingų vilčių ir iliuzijų akmuo, apgaubiantis protą tuščiomis svajonėmis ir įvairiais rūpesčiais. Jį gali dėvėti tik labai stiprūs žuvų ir skorpiono ženklų atstovai bei magai, kurie pagal spalvų ir blizgesio pokyčius gali nustatyti artėjančią grėsmę. Turime omenyje jo Europines rūšis, spindinčias ugnine rubino arba mėlynai-žaliais atspalviais su auksinėmis kibirkštimis. Tie, kurie nori imtis veiksmų savo padėties pagerinimui, opalas jiems trukdys. Jis taip pat gali paskatinti bijoti tamsos.
Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 13:52
Burtai, Magija Peržiūrų (3127)
Senovėje ir viduramžiais jie buvo laikomi laimingų santuokinių sąjungų amuletu. Prancūzijoje jaunavedžiai pasikeisdavo žiedais su akvamarinu, manydami, kad dėl to jų gyvenimas išlaikys abipusę meilę ir pagarbą, nes šis mineralas turi sugebėjimą savo savininko mintis nukreipti link jį dovanojusio mylimojo. Kad veiktų tinkamai, bangakmenis turi būti fiksuotas sidabru.
Sužinok daugiau ...