Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.01.2018, 22:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6486)
Patarimas, kaip galite pasigaminti namuose vaistą nuo šių problemų naudojant tik 3 natūralius ingredientus. Kiekvienas ingredientas yra labai naudingas, o juos suvienijus išeina puikus rezultatas! Jį sudaro: česnakas, imbieras ir citrina. Spaudimas, kaip išvalyti kraujagysles, arterijų valymas, kraujagyslės, cholesterolis, arterijos, liaudies medicinos receptas.
Sužinok daugiau ...
12.01.2018, 19:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3240)
Tokiu besikeičiančiu oru labai lengva peršalti ir pasigauti gripą dėl mažo imuniteto! Siekiant to išvengti, siūlomas paprastas ir skanus kokteilis prevencijai... Supilame į stiklines ir geriame! Gripas, peršalimas, imunitetas, gėrimas.
Sužinok daugiau ...
12.01.2018, 19:11
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3271)

Pagrobtasis žmogus paprastai sugrąžinamas į tą pačią vietą, iš kurios buvo paimtas. Paprastai jis ničnieko neprisimena. Todėl labai suglumsta, kai sužino, kad nuo jų pagrobimo praėjo daug laiko. Teigiama, kad fizinės pasekmės — tiesiog sukrečiančios. Daugumos jų kūnas būna nusėtas mėlynėmis, kitą rytą juos kamuoja stiprūs galvos skausmai. Dažnam pagrobtajam iš nosies smarkiai bėga kraujas, o ant kūno būna daug mažų keistų žaizdelių — tarsi šis būtų buvęs subadytas. Dar sakoma, kad pagrobtojo šlapimas kitą rytą būna neįprastas. Pagrobtosios moterys jaučia stiprų skausmą lytinių organų srityje. Visi pagrobtieji jaučia baisų nuovargį. Ateiviai, implanai, pagrobimas, žmonių dingimai, eksperimentai.

Sužinok daugiau ...
12.01.2018, 18:36
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3398)

„Žmonių juodais drabužiais“ fenomenas pasireiškia ufologų persekiojimu juodais automobiliais, anoniminiais skambučiais ir grasinimais žmonėms, kuriems teko būti anomalių reiškinių liudininkais. Tokie skambučiai vyksta iš numerių, kurie neįtraukti į jokius žinynus. Kartais paskambinama dar anksčiau, nei įvykio liudininkas kam nors spėjo apie tai pranešti. Žmonės juodais drabužiais, juodais drabužiais, vyrai juodais drabužiais, ufologija, Men In Black, MIB, Men In Gray, vyrai pilkais drabužiais.

Sužinok daugiau ...
12.01.2018, 12:39
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2611)
Bet kokie mūsų jausmai į kažkokią skaudžią patirtį - jau atsakas energijų pasaulyje Pagalvojau kažką pikto - ir jau ši mintis išskrido. Taigi energetiniame plane veiksmas jau įvyko. Panorėjau, kad kažkam nesisektų- ir šis noras jau išleistas į pasaulį, į erdvę su mūsų energija… Ir visa tai kaupiasi mumyse. Kuriame kažką blogo ne kitiems, bet visų daugiausia sau... #Karma
Sužinok daugiau ...