Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.01.2018, 19:46
Burtai, Magija Peržiūrų (15001)
Ar jūs žinote, kad pasaulis juda energijos pagalba? Žinoma, yra keletą išorinių veiksnių, kurie gali mums padėti, kad šios energijos visada mums būtų teigiamos ir atneštų į mūsų šeimą gerovę, taip pat tai priklauso nuo esamų gyvenime emocijų. Energija, teigiama energija, česnakas, lauro lapai, magija, burtai.
Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 14:29
Katastrofos Peržiūrų (4446)

Kreiserio „USS Indianapolis“ ekipažui buvo kuo didžiuotis - jie dalyvavo mūšiuose visame Ramiajame vandenyne, sėkmingai įvykdė visas JAV karinio jūrų laivyno vadovybės skirtas užduotis ir misijas, tačiau paskutinis laivo reisas tapo tikra katastrofa - laivas buvo nuskandintas torpeda, paleista iš japonų povandeninio laivo. Tai buvo pati didžiausia katastrofa JAV KJL istorijoje. Iš beveik 1200 kreiseriu plaukusių žmonių pavyko išsigelbėti tik 317. Šį kartą kreiseris „USS Indianapolis“ paskutiniame beviltiškame mūšyje dėl išgyvenimo susidūrė su nauju priešininku.

Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 14:17
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3251)

Kaip tai padaryti - apie tai papasakojo Mančesterio universiteto mokslininkai. Jų manymu, tam idealiai tinka fizika. Tyrimų autorius Brajanas Koksas šį pareiškimą paaiškino dviem teorinės fizikos aspektais: vienas aspektas turi tiesioginį ryšį su termodinamikos dėsniais, o kitas yra tiesiogiai susijęs su Didžiuoju hadronų greitintuvu.

Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 13:11
Mistika Peržiūrų (4076)

Bleikas buvo savo meto pats originaliausias anglų mistikas ir vienu geriausias grafikas. Jo mistinis požiūris į pasaulį atsispindėjo ir jo gyvenime, ir kūryboje. Nedidelių knygučių su savo eilėraščiais ir iliustracijomis spausdinimui (išliko keletas egzempliorių, kuriuose iliustracijos nupieštos paties autoriaus ranka) Bleikas išrado originalų spausdinimo būdą. Tiesa, jis pats tvirtino, kad tai nėra jo nuopelnas - jo mirusio brolio dvasia, su kuria Bleikas nuolat bendraudavo, jam atskleidė daugelį paslapčių. Viljamas Bleikas, poetas, dailininkas, mistikas, William Blake

Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 11:08
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2541)
Štai vienas gana nesenas pranešimas: „2008 m. kovo 7 d. Japonijos kranto sargyba prie Hokaido salos krantų aptiko dreifuojantį laivą, kuriame nebuvo nė vieno žmogaus. Nors pats laivas buvo tvarkingas, tačiau nebuvo jokių atpažinimo ženklų, numerių ir pavadinimų. Nustatyti laivo savininkus ar valstybę, kuriai jis galėtų priklausyti, nėra galimybių“. laivai vaiduokliai, skrajojantis olandas, laivas, jureiviai, bartolomėjus diasas.
Sužinok daugiau ...