Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.01.2018, 21:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2664)

Sviestas su šaltalankiu - rekomenduojamas, kurie dažnai serga peršalimo ligomis ir tiems, kuriems nerimą kelią skrandžio opa ir gastritas (neatsiranda paūmėjimo). Labai skanu! Gastritas, imunitetas, opa, receptas, sviestas, šaltalankis.

Sužinok daugiau ...
16.01.2018, 13:56
Archeologija Peržiūrų (2323)
Senovės meksikiečiai tikėjo, kad krokodilo pavidalo būtybei išropojus iš vandens, iš jos kūno buvo sukurta žemė ir dangus. Akmeninė struktūra, rasta tvenkinyje, mokslininkų teigimu, iliustruoja šį mitą ir apibūdina meksikiečių suvokimą apie pasaulio sukūrimą. Archeologija, Meksika, visata.
Sužinok daugiau ...
16.01.2018, 13:26
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (3347)

Atėjo metas parašyti apie tai, kokia informacija akašose tvyro apie 2018 metus. Bet šį kartą iškilo klausimas: o kokia prasmė? Prognozes sudarinėju jau kokius 7 metus. Tradicija yra tradicija. Ją reikia tęsti. Tik šis darbas kasmet darosi sudėtingesnis. Vienokia ar kitokia informacija visada ateina, ją visada pasiseka iššifruoti. Kartais tas prognozes papildau praėjus savaitei ar net mėnesiui. Tačiau kad ir kiek besistengtum, vis viena lieka daug nežinomųjų. Ir jų kasmet vis daugėja. Anksčiau į juos nekreipdavau dėmesio. Dabar tuos nežinomuosius stengiuosi apibendrinti ir įvilkti į kokį nors prasmingą rūbą. Kai reiškinius pradedi priimti lyg energijas, kaip sakydavo Rodert Anton Wilson, meta programavimo lygmenyje, iškyla tas nelemtas prasmės klausimas. Informacija, laiko erdvės, prognozės 2018, kvantinė magija.

Sužinok daugiau ...