Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.01.2018, 19:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4804)
Palyginti neseniai mokslininkai nustatė, kad krapai palankiai veikia sveikatą: jų užpilas plečia kraujagysles, mažina kraujospūdį, stiprina širdį ir gerina jos veiklą, atpalaiduoja žarnyno ir tulžies latakų spazmus, skatina tulžies bei šlapimo skyrimąsi, naikina mikrobus ir stiprina visą organizmą.
Sužinok daugiau ...
07.01.2018, 19:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3165)

Sergantys hipertenzija labai jautriai reaguoja į orų pokyčius, kurie dažnai įvyksta pavasarį. Taigi, jūs galite pasiruošti iš anksto, kad netaptumėte šios ligos įkaitais.

Sužinok daugiau ...
07.01.2018, 18:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5804)

Ar turite antsvorio? Jūs norite pašalinti papildomą svorį, bet jūs neturite laiko eiti į sporto salą, ar bėgioti artimiausiame parke? Yra sprendimas, kaip atsikratyti papildomų kilogramų. Šis nuostabus gėrimas padės jums gauti idealią kūno formą. Ši mikstūrą susideda iš natūralių ingredientų, kuri pašalina susikaupusius toksinus ir atliekas iš jūsų kūno. Šis gėrimas pagerins jūsų sveikatą.

Sužinok daugiau ...
07.01.2018, 16:07
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (2700)
Prancūzas tikriausiai nežinojo, kad po katastrofos kreiserio žūties vietoje britų minų traleriai sužvejojo 15 vokiečių povandeninių minų, sukonstruotų tokiu būdu, kad jas būtų galima išmėtyti nuo povandeninio laivo. Po karo tapo žinomos jų atsiradimo priežastys. Praėjusio amžiaus 3-io dešimtmečio pradžioje buvęs Vokietijos laivyno vadas viceadmirolas R. Šejeris išspausdino atsiminimus, kuriuose papasakojo, kad prieš mūšį prie Jutlandijos vokiečiai įrengė minų užtvaras šalia britų bazių, įskaitant ir Skapa Flou, siekdami sunaikinti ar sugadinti išplaukiančius iš jų laivus.
Sužinok daugiau ...