Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.01.2018, 22:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15134)

Pamiršk tuos sirupus! Šis namų sirupas yra labai veiksmingas, natūralus, saugus ir tikrai daro stebuklus norint pasveikti nuo kosulio ir plaučių uždegimo.

Sužinok daugiau ...
03.01.2018, 21:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4599)
Štai yra puiki natūrali priemonė, arbata su bananais ir cinamonu, kuri padės jums išspręsti šią nemalonę problemą. Žinoma, jums įdomu, kodėl būtent šie du elementai? Bananuose yra daug magnio, kalio ir kitų mineralų, kurie padeda atsipalaiduoti. Cinamonas, taip pat padeda mums atsipalaiduoti ir užmigti, jau nekalbant apie tai, kad jis puikiai lygina cukraus kiekį kraujyje.
Sužinok daugiau ...
03.01.2018, 20:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3131)

Galite gerti prieš pusryčius ir vakarienę, bet ne daugiau, kaip 3 kartus per dieną. Po savaitės jūs pajusite skirtumą, sumažės cholesterolio kiekis ir padidės kraujospūdis!

Sužinok daugiau ...
03.01.2018, 19:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2094)
Mūsų liaudies medicina chrizantemų gydyti nevartoja arba vartoja labai retai, tačiau Rytuose tai gan žinomas gydomasis augalas. Vartojami jo nuovirai, antpilai ir tinktūros.
Sužinok daugiau ...
03.01.2018, 11:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1692)
Naiviais, o dar labiau keistais atrodo žmonės, kurie perka vaistinių parduodamus bakterinius preparatus žarnyno veiklai gerinti. Jeigu jie žinotų bent dalį tiesos apie žarnyno bakterijas, tuomet gal suvoktų, kad naudos iš jų geriamų bakterijų nedaug yra, greičiau galima susilaukti žalos, ypač jei tie bakteriniai preparatai geriami tais atvejais, kai žarnyne savosios bakterijos yra išnaikintos antibiotikais ar valymais klizmomis. Žinoma, pagerėjimo nuo vaistinės bakterijų sulaukiama, tačiau ne ilgalaikio, todėl, kad ilgalaikis efektas pasiekiamas ne viena dešimtimi bakterijų, skirtų visiems gyvenimo atvejams.
Sužinok daugiau ...
03.01.2018, 11:14
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1411)
N.F.Gamalėjaus vardo epidemiologijos ir mikrobiologijos mokslinio tyrimo instituto profesorius V.A Zujevas savo paskutinių metų tyrinėjimais sukelia daug minčių kraujo perpylimo tema. V.A Zujevas teigia, kad žmogaus senėjimas siejasi su kai kurių ląstelių žmogaus organizme padidintu dauginimusi. #kraujas, #smegenys, #amžius, #moksliniai_tyrimai
Sužinok daugiau ...
03.01.2018, 11:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2936)
Mintijimas: kasdien surūkau po pakelį cigarečių, o kartais ir du, bet norėdamas išsaugoti sveikatą ir apsiginti nuo vėžio, valgau daug daržovių ir vaisių, nes gydytojai tvirtina, jog juose daug antioksidantų, kurie įveiks mano organizme nuo tabako rūkymo susidariusius laisvuosius radikalus... #tabakas, #vėžys, #onkologija, #daržovės, #mityba
Sužinok daugiau ...
03.01.2018, 10:52
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (2627)

Dėmesingiau pastudijavus Hamerio, Revici, Goulerio, Šatalovos, Volkovo ir kitų rimtesnių alternatyvios medicinos atstovų darbus – skirtingų vėžio gydymo autorių metodikas, galima pamatyti jose kai ką bendro ir labai svarbaus. Šis bendrumas yra ne kenksmingi įpročiai, ne ekologija, ne antropogeniniai poveikiai ir netgi ne mityba. Bendrumas – tai negatyvi biomasės, vadinamos kūnu, reakcija į supančią aplinką. #reakcija, #aplinka, #vėžys, #sveikata

Sužinok daugiau ...