Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.01.2018, 19:57
Burtai, Magija Peržiūrų (3281)
Mielosios moterys, jei Jūs pamatėte mirusį žmogų karste, pasistenkite neliesti savo kūno – gali atsirasti auglių, kurių nepavyks išgydyti. Jei laidotuvėse sutinkate pažįstamą seniai matytą žmogų, tai pasisveikinkite su juo galvos nulenkimu. Jokiais būdais nesibučiuokite ir nespauskite jam rankos. Laidotuvės, kapinės, mistika, mirusieji, mirusis.
Sužinok daugiau ...
26.01.2018, 19:47
Burtai, Magija Peržiūrų (8858)
Būrimas kavos tirščiais – pats teisingiausias ir kokybiškiausias būrimo būdas, atliekamas itin nesudėtingai. Iš kavos tirščių pradėta burti jau prieš kelis šimtmečius iki dabar. Tie žmonės, kurie nors kartą yra tekę burti kavos tirščiais tvirtina, jog viskas išsipildo 100 procentų. Todėl kasmet būrimas kavos tirščiais vis populiarėja. būrimas kavos tirščiais, būrimas iš kavos tirščių, burtai su kava, kavos tirščių, būrimas kavos, kava, burtai
Sužinok daugiau ...
26.01.2018, 16:40
Burtai, Magija Peržiūrų (1690)
Kam dar ne vedybos galvoje, o vien didelis noras sutikti pavasarį dviese, siūloma daugiau būti gamtoje, pvz.: jei ant Jūsų nutūps drugelis - laukia meilės nuotykis, o jei du žmonės suvalgys tą patį keturlapį dobilą, tarp jų plykstelės abipusė meilė. Auksarankėms namisėdoms irgi suteikiama viltis: jei kada siūdama įsidūrei adata į pirštą, tai greit įsimylėsi, o jei nuo stalo nukrito obuolys – laukia pasimatymas su mylimuoju. O tada belieka vadovautis liaudišku principu: „Jeigu nori ištekėti – bernelius mokėk mylėti.“ prietarai, senmergės bruožai, Senmergystė, senmerge, senoliai.
Sužinok daugiau ...
26.01.2018, 16:23
Burtai, Magija Peržiūrų (1100)
Baigusi magnetinimo procedūrą galite įsitikinti, jog vanduo pakeistas. Paragaukite jo iš dešiniosios stiklinės. Skonis turėtų būti kiek salstelėjęs, su vos juntamu metalo prieskoniu. Kairiojoje vanduo turėtų būti prėskas, neskanus, tarsi užsistovėjęs. Stebuklingas vanduo, stebuklai virtuvėje, maistas pagal horoskopą, energetiškai, vanduo, magnetinis vanduo.
Sužinok daugiau ...
26.01.2018, 16:13
Burtai, Magija Peržiūrų (4619)

Pilnatis. Ši mėnulio fazė turi įtakos žmogaus psichikai ir sveikatai. Per pilnatį žmonės dažniausiai būna neramūs, agresyvūs. Pilnatis, Jaunatis, delčia, Mėnulio įtaka, ką reiškia mėnulio fazės, mėnulio fazių įtaka, Mėnulis ir sveikata, Priešpilnis, Mėnulio fazės

Sužinok daugiau ...