Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.01.2018, 22:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (17794)

Pirmuosius kelerius metus vartokite jį reguliariai, o tada - prireikus. Pagerėjimas gali pasireikšti jau po savaitės, o po mėnesio galite palaipsniui pradėti mažinti hipotenzinius vaistus. Beje, spygliuočių nuoviras gerai valo žarnyną ir kepenis, taip pat veikia, kaip diuretikas. Pušies spygliai, vaistai nuo hipertenzijos, spaudimas, liaudies medicinos receptas, sveikatos patarimai.

Sužinok daugiau ...
17.01.2018, 19:20
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3247)
Šio pasakojimo herojė yra žinomiausių pasaulio vaiduoklių sąrašo pirmajame dešimtuke. ir taip yra ne tik dėl to, kad yra gerai žinoma nuotrauka, kurioje šis vaiduoklis užfiksuotas. Taip yra ir dėl kitų dalykų. Vaiduoklis, dama, Dorotė Taunsend, Dorothy Townsend, Reinheim Holo, Raynham Hall.
Sužinok daugiau ...
17.01.2018, 12:56
Hipotezės Peržiūrų (2286)
Pasak britų fiziko Stepheno Hawkingo, žmonijai per artimiausią šimtmetį gresia žūtis dėl nepakeliamos kaitros, kuri pasireikš kaip globalaus atšilimo rezultatas. Apie tai mokslininkas prabilo televizijos seriale „Favorite places“, skelbia portalas CNET. Stephenas Hawkingas, šiltnamio efektas, Klimato kaita, Stephen Hawking, prognozes.
Sužinok daugiau ...
17.01.2018, 11:40
Archeologija Peržiūrų (2597)
Mokslininkai sako, kad tai, ką jie sužinojo iš šių palaikų DNR, įtikinamai pagrindžia teoriją, kad pirmoji migrantų banga į šiuos žemynus atklydo iš Sibiro vos prieš 20 tūkst. metų. Tais laikais dėl mažesnio jūros lygio Beringo sąsiauryje galėjo būti susidariusi sausuma. Ją vėl užliejo vanduo, kai ištirpo ir atsitraukė ledynai. Pionieriais tapę gyventojai buvo visų šiuolaikinių Amerikos čiabuvių protėviai, teigia profesorius Eske Willerslevas ir jo kolegos. Jo komanda genetinio tyrimo rezultatus paskelbė žurnale „Nature“.
Sužinok daugiau ...