Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Sausio » 31

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


31.01.2018, 20:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2471)
Dažniausiai žmonės kosulį gali išsigydyti savo namuose, vartodami vaistus nuo kosulio be recepto. Tačiau, vartojant tokius vaistus, visada protinga žinoti apie galimus šalutinius poveikius. Dažniausiai pasireiškia lėtas kvėpavimas, sumišimas, svaigimas, drebulys ir pablogėja regėjimas. Bet mes norime pristatyti jums namų gamybos ir nekenksmingą priemonę nuo kosulio. kosulys, čiobrelis, imbieras, sirupas, sirupas nuo kosulio.
Sužinok daugiau ...
31.01.2018, 19:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4961)

Svogūnas – vienas iš pagrindinių gydomųjų kaukių komponentų, tiesiog stebuklingai stiprinantis plaukų šaknis ir skatinantis augimą. Gal vaikystėje tėvai arba seneliai jums pasakojo apie svogūnų naudą, kad jie padeda ilgiau išsaugoti sveikatą ir panašiai. Atėjo metas išmėginti juos ne tik kulinarijoje! Plaukų priežiūra, svogūnų kaukė, plaukai, plaukų priežiūra, grožio patarimai.

Sužinok daugiau ...
31.01.2018, 19:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2146)
Skausmingi pojūčiai ryjant maistą arba seiles – gana paplitęs ir išties nemalonus reiškinys, ypač varginantis šaltuoju metų laiku. Kovoti su skausmu galima liaudiškomis priemonėmis. Štai 5 išties efektyvūs būdai! Gerklė, natūralūs vaistai, natūrali medicina, liaudies medicina, gerklės skausmas
Sužinok daugiau ...