Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Liepos » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.07.2018, 21:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2049)
Tiesa, šlapimo takų infekcijos yra dažnas reiškinys. Yra žmonių kurie su šia problema susiduria gana dažnai. Pagrindinės šios problemos aukos yra moterys, dažniau patenka bakterijos. Vyrai yra labiau apsaugoti. Šlapimo takų infekcijos simptomai yra skausmas ir dažnas šlapinimasis. Tai rimta liga, todėl visada naudinga kreiptis pagalbos į gydytoją. šlapimo pūslė, inkstai, petražolė, natūralus antibiotikas, cistitas, šlapimo takų infekcija.
Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 20:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (20684)
Jūs girdėjote apie raudoną gėrimą? Jo gydomosios savybės stebina visus! Mūsų pasaulyje yra daug įvairių augalų, kurie teikia naudą mūsų sveikatai. Šiuolaikinė medicina nuolat bando panaudoti skirtingus natūralius ingredientus vaistams gaminti, tačiau jie nėra tokie veiksmingi ir stiprūs, kaip natūralios formos.
Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 13:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2356)
Yra Vilniaus universiteto Onkologijos institute toks fitoterapeutas Juozas Ruolia. Neaišku kokių paskatų vedamas, jis pats nukeliavo ar pas jį atkeliavo Valstiečių laikraščio žurnalistė, žodžiu, jie – susitiko. To susitikimo tikslas aiškus – abipusė nauda – laikraščiui populiari informacija, daktarui – pacientų eilės prie durų. Būtų gal viskas ir neblogai, tačiau kai perskaitai tokį straipsnį, pradedi nelabai suvokti kam iš tikro galvoje trūksta vieno elektrodo – ar tam, kuris sako, kad „Medžiagų apykaitos proceso metu organizme susidaro laisvųjų radikalų – organinės kilmės medžiagų, pusiau angliavandenių, pusiau riebalų, vandenilio, deguonies darinių be vieno elektrodo.“, ar skaitančiam straipsnį. Galima būtų pagalvoti, kad tai korektūros klaida, tačiau ši klaida pasikartoja tekste vėl.
Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 12:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1648)

Ką galima pasakyti apie gydytoją, kuris neišmano apie gripo viruso kitimo ir dauginimosi subtilybes, bet lenda į masines informacijos priemones ir bando savo padrikomis mintimis reabilituoti beprasmę vakcinaciją? Perskaičius jo mintis, galvoje gimsta tik du variantai – arba jam tinkamai atlyginta, arba jo mokymosi procesas nutrūko taip ir neprasidėjęs.

Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 12:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6095)
Daktarei Tulčinai nelabai turbūt žinoma, kad žmogaus žarnyne gyvena apie tūkstantį rūšių bakterijų, iš kurių apie pusantro šimto gyvena vienu metu draugijoje ir kai šita draugija amerikoniško hidrokolonoterapinio aparato pagalba suardoma, atstatyti ją su dešimčia standartinių bakterijų iš kapsulės – neįmanoma.
Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 10:11
Futuristika Peržiūrų (2104)
Pusę šimtmečio stebėjote mokslinę fantastiką, tad tiksliai žinote, kaip atrodys ateities miestas: blyksintys dangoraižiai bei asmeninės raketos, vamzdžiai kuriais žmonės skries iš vieno taško į kitą, ir viskas bus taip švaru ir ekologiška, kaip niekada anksčiau.
Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 10:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1766)
Nors yra daug būdų gauti reikiamų maisto medžiagų, įvairių šalių gyventojams vis dar dažnai trūksta vienokių ar kitokių vitaminų. Mokslininkų teigimu, subalansuotai maitindamiesi gautume viską, ko reikia organizmui. O šiame straipsnyje rasite informacijos, kaip gauti reikiamų vitaminų, nepadarant žalos sveikatai.
Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 07:57
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2283)

Ką sekso metu galima daryti, o ko nereikėtų? Lytiniuose santykiuose yra keletas tabu, kuriuos ignoruojant, galima padaryti labai rimtą žalą santykiams. Viena netinkama frazė iš merginos lūpų ar tam tikras veiksmas lovoje gali įvaryti kompleksų vyrui. Norint išvengti šių klaidų, reikia prisiminti keletą dalykų, kurių geriau nedaryti, esant lovoje su vyru!

Sužinok daugiau ...