Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Liepos » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.07.2018, 19:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2061)
Teigiama, jog Tibeto medicina - viena seniausių pasaulyje. Tibeto medicinos pagrindą sudaro gana paprasti ingredientai ir nesunkiai paruošiami patiekalai, padedantys gydyti daugelį ligų. Tibeto sveikatos ir ilgaamžiškumo receptai padeda stiprinti imuninę sistemą, veiksmingai iš organizmo išvalo susikaupusias toksines medžiagas.
Sužinok daugiau ...
11.07.2018, 19:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1870)
Kinų liaudies medicinoje ypač svarbi gydomoji mankšta „Tai chi” (tai lėti, plastiški judesiai, teigiamai veikiantys kūną ir psichiką). Šios mankštos pratimus tiek vaikai, tiek ir suaugę daro tiesiog lauke ar net gatvėje, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Beje, kinų liaudies medicinos žinovai skatina bet kuriuos paprastus pratimus. plaukiojimą, ilgalaikį vaikščiojimą pėsčiomis. medicinos žinovai, kinų, medicinos, jodo, kinų liaudies, kinų liaudies medicinos, liaudies medicinos, liaudies medicinos žinovai
Sužinok daugiau ...
11.07.2018, 18:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1655)
Šie produktai efektyviai išvalo žmogaus organizmą ir jam nepakenkia. Baltagūžiai kopūstai Baltagūžiuose kopūstuose gausu maistinių skaidulų kurie pasisavina sunkiuosius metalus ir toksines medžiagas bei jas pašalina iš žarnyno.
Sužinok daugiau ...
11.07.2018, 12:15
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1629)
Visatoje yra daug įvairių skraidančių objektų, kurių žemiečiai neatpažįsta ir nesupranta. Daugelis žmonių tiki, kad visatoje mes nesame vieni, bet vis tiek neaišku, ar įrodymai apie NSO egzistavimą iš tikrųjų yra teisingi, ar ne. Apie tai galima ilgai diskutuoti.
Sužinok daugiau ...
11.07.2018, 10:33
Burtai, Magija Peržiūrų (1522)
Nuo neatmenamų laikų skaičius 7 buvo laikomas ypatingu daugelyje civilizacijų. Tai magiškas skaičius, kuris žavi ir intriguoja. Kodėl? Ką reiškia septynetas? Laikas išsiaiškinti šio švento skaičiaus simbolizmą.
Sužinok daugiau ...
11.07.2018, 09:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1410)
Ar kada nors pagalvojote, kad organizmą išvalyti galima per pėdas? Senovės kinų medicina siūlo išbandyti detoksikacijos metodą per pėdas, nes tikima, kad pėdose yra daugybė energetinių zonų, kurie yra sujungti su vidiniais kūno organais. Todėl jie tikėjo, kad jie gali išvalyti organizmą nuo susikaupusių šlakų ir toksinų per padus.
Sužinok daugiau ...
11.07.2018, 09:43
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1437)
Antisanitarinės sąlygos, purvas ir skurdas – žodžiai, dažniausiai ateinantys į galvą, kalbant apie Indiją. Todėl daugelis ją išbraukia iš lankytinų šalių sąrašo. Tačiau nereikėtų taip elgtis, nes Indija – tai šalis, turinti nepakartojamą istoriją, išminčių, senovinių miestų, rytietiškų prieskonių ir nuostabią gamtą. Ši šalis pasauliui padovanojo didingą civilizaciją, skaičius, šachmatus, ajurvedą ir badmintoną. Indija – tai šalis, kuri nustebina net labiausiai patyrusį keliautoją!
Sužinok daugiau ...