Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Liepos » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.07.2018, 15:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1180)
Įvairios ligos suaktyvėja įvairiais metų laikais. Keičiantis metų laikams svarbu laikytis tinkamo darbo ir poilsio režimo, ilgiau pabūti lauke.
Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 15:10
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1310)
Šiaulių teritorinė ligonių kasa sulaukia gyventojų klausimų, ar reikia mokėti už magnetinio rezonanso tomografijos (MRT) tyrimus? Primename, kad apdraustiesiems privalomuoju sveikatos draudimu (PSD) su gydytojo siuntimu už MRT papildomai mokėti nereikia.
Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 10:28
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2706)

Dailiosios lyties atstovių krūtinė – bene ryškiausias moteriško seksualumo simbolis. Net 90 % moterų ją laiko svarbiausia kūno dalimi, o daugiau nei 45 % vyrų pirmiausia atkreipia dėmesį būtent į ją. Anot seksologų, iš krūtinės formos galima nemažai pasakyti apie gražiosios lyties atstovių seksualinį temperamentą. Tai tyrinėja sternomantija, t. y. mokslas, aiškinantis, kokią įtaką moterų krūtinė daro jų charakteriui. Taigi ką primena dailiosios lyties atstovių krūtys?

Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 10:17
Mokslo Afiša Peržiūrų (1485)
Priešpaskutinį liepos savaitgalį tikriausiai daugelis vyks prie jūros, nes Klaipėdos uostamiestis liepos 27 – 29 dienomis minės kasmetinę jūros šventę. Jūra yra daugelio vasarotojų pagrindinis tikslas ir pramoga. Jodo prisotintas oras teigiamai veikia kvėpavimo sistemą, pasivaikščiojimai smėliu – masažuoja pėdas ir padeda atnaujinti ryšį su žeme, o vėsus jūros vanduo padeda sustiprinti imuninę sistemą ir skatina laimės hormonų, endorfinų, išskyrimą.
Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 10:04
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1877)

Niekas nedrįsta ginčytis, kad geriausias statybų meistras – Viešpats. Tačiau kartais ir nelabasis užsimano pademonstruoti savo gebėjimus. Manoma, kad šėtono galimybės neribotos. Jis išmano visas meno, verslo ir meistrystės paslaptis. Tačiau pragaro valdovas atlieka tik tokius darbus, kurie įrodo jo miklumą ir išmonę. Net ir tam, kuris skeptiškai vertina stebuklus, sunku patikėti, kad didingą Europos statinių grožį sukūrė žmonės, o ne už juos aukštesnės jėgos.

Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 09:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2221)
Puikuotis dailia figūra trokšta visi. Nieko keisto. Juk tai ne tik grožio, bet ir geros sveikatos simbolis. Tačiau išsaugoti tobulas kūno linijas nelengva. Kartais netgi stengiantis iš paskutiniųjų jėgų papildomi kilogramai laikosi įsikibę kūno it magnetas metalo. Galbūt pasirinktas netinkamas lieknėjimo planas? Rasti savąjį padės Zodiako ženklai!
Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 06:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2697)
Ilgą laiką juodieji serbentai JAV buvo vadinami „uždraustuoju vaisiumi“, rašo healthline.com. Ūkininkai manė, kad iš Europos ir Azijos kilusios rūgštokos uogos padeda platinti pušims kenksmingą grybelį. Dėl draudimo daugelis amerikiečių nepasinaudojo šios uogos teikiamais privalumais.
Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 06:22
Kosmosas Peržiūrų (1903)
Ar pajutote? Ar pasidarė ankščiau? Ar pastebėjote, kad kosmosas, na, nežinau, priartėjo per 20 kilometrų? Žinoma, niekas iš tikrųjų nepajudėjo (nebent jeigu atsižvelgtume į nuolatinį ir spartėjantį visatos plėtimąsi). Bet šią savaitę publikuotame naujame tyrime iškelta idėja, kad gali būti pats metas žemiečiams pakeisti savo įsivaizdavimą, kur tiksliai baigiasi Žemės atmosfera ir prasideda kosmosas.
Sužinok daugiau ...