Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Liepos » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.07.2018, 12:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1837)
Stuburo viduryje yra nugaros smegenys su nervų šaknelėmis. Peršalus, po staigių judesių ar didelių fizinių krūvių padidėja pavojus susirgti stuburo nervų šaknelių uždegimu - radikulitu. Susirgus radikulitu. pasireiškia kamuojantys nugaros skausmai, kurie dar labiau sustiprėja judant, kosint, sėdint. Ištikus radikulito priepuoliui, gali skaudėti juosmenį, tirpti kojos ir rankos. Jei nors kartą Jus buvo ištikęs radikulito priepuolis, visada išlieka pavojus, kad jis pasikartos.
Sužinok daugiau ...
29.07.2018, 11:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1871)
Dar prieš 30-40 metų skrandžio liga - disbakteriozė buvo beveik nežinoma. O šiuo metu Pasaulinės sveikatos organizacijos duomenimis, skrandžio disbakterioze skundžiasi vos ne pusė žmonių. Skrandžio disbakteriozė - liga, kai skrandyje pastebimai sumažėja naudingosios, o padaugėja - žalingosios mikrofloros. Tokie pokyčiai pakenkia skrandžio ir žarnyno darbui, o vėliau - centrinei nervų, širdies ir kraujotakos bei imuninei sistemoms.
Sužinok daugiau ...
29.07.2018, 11:11
Kelionės Laiku Peržiūrų (2733)

Socialiniuose tinkluose vis dažniau plinta vaizdo įrašai, kuriuose įsiamžina keliautojais laiku save vadinantys žmonės. Jų veidai būna uždengti, balsai pakeisti, tačiau jų pasakojamos istorijos sudomina milijonus.

Sužinok daugiau ...