Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Liepos » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.07.2018, 21:51
Archeologija Peržiūrų (1476)
Sidabrinė auksu inkrustuota pomirtinė kaukė, mumifikavimo dirbtuvės, mumijos ir sarkofagai buvo aptikti požeminių kapų komplekse Sakaroje, pranešė jungtinė vokiečių ir egiptiečių mokslininkų komanda.
Sužinok daugiau ...
19.07.2018, 19:35
Kelionės Laiku Peržiūrų (2031)

Netgi patys tiksliausi laikrodžiai „meluoja“ Tunguskos meteorito kritimo rajone, netoliese NSO nusileidimo vietų, įvairiuose „trikampiuose“, branduolinio ginklo bandymo vietose, šalia Černobylio atominės elektrinės. Šiose vietose dažniausiai laikrodžiai vėluoja keletą sekundės dalių per valandą, tačiau kol kas pagal nesuprastą dėsningumą tam tikrais momentais gali įvykti „laiko trūkis“ (panašiai, kaip išsiveržia susikaupusi energija). Tokiais atvejais pasekmės būna labai įvairios.

Sužinok daugiau ...
19.07.2018, 16:43
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2846)
Fermentų preparatai gali ne tik gerinti virškinimą, bet ir malšinti įvairiausius skausmus, gydyti žarnyną, spręsti širdies ir kraujotakos sistemos problemas, netgi padėti kovoti su vėžiu. Išgirdę žodį „fermentai“ (arba „enzimai“) dauguma asmenų iškart pagalvoja apie tabletėles, kurių išgeriama prieš valgant, kad visas suvartojamas maistas būtų deramai suvirškinamas ir nepatirtume virškinimo sutrikimų, pasireiškiančių stipriu pilvo pūtimu ir dujų formavimusi. Sunkesniais atvejais žmones vargina gastroezofaginio refliukso liga (GERL), kai skrandžio druskos rūgštis ir maistas atmetami atgal į stemplę.
Sužinok daugiau ...
19.07.2018, 07:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1678)
Kokius bananus mėgstate labiausiai – dar kiek žalius, minkštus ir rusvus ar per viduriuką? Jei manote, kad tėra tik vienas teisingas atsakymas – jūs neteisūs: internetiniai debatai apie tobulai prisirpusį bananą įrodo, kad egzistuoja skirtingiausių nuomonių apie tai, kada geriausia valgyti geltonąjį tropinį vaisių.
Sužinok daugiau ...
19.07.2018, 07:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1076)

Ajurveda skirsto žmones į tris pagrindines kategorijas – došas. Jos sudarytos, remiantis penkiais elementais (oras, erdvė, ugnis, žemė ir vanduo) ir atitinka tam tikras fizines ir charakterio savybes. Sužinoję savo ajurvedinį tipą, galite labiau suprasti tai, kaip reaguojate į pasaulį. Doša taip pat padeda suprasti savo kūno silpnąsias vietas, polinkį sirgti tam tikromis ligomis, odos tipą. Sakoma, kad geriausia prižiūrėti odą pagal ajurvedos patarimus.

Sužinok daugiau ...